Sterrennieuws
Kooptip | Internationaal

› Soundtrack The Book of Eli

De soundtrack van de film The Book of Eli van regisseur Albert Hughes is vanaf 12 februari beschikbaar. In de film worden de hoofdrollen gespeeld door Mila Kunis, Denzel Washington, Gary Oldman en Michael Gambon.

Synopsis:

In de nabije toekomst is Amerika een kaal en verlaten niemandsland geworden. Ooit majestueuze steden zijn nu gevaarlijke ruïnes en overal liggen criminelen op de loer. Gewapend met zijn jachtgeweer, samurai zwaard en natuurlijk instinct heeft Eli jarenlang in deze wereld rondgezworven, altijd allert voor gewelddadige bendes op zoek naar middelen om te overleven. Wanneer hij in een kleine gemeenschap in Californië aankomt, raakt hij in conflict met de zelfverklaarde dictator Carnegie. Die heerst met ijzeren hand over de streek. Carnegie's stiefdochter Solara vertelt hem over haar stiefvader's wrede plannen om het hele gebied te veroveren. Eli ontsnapt, maar krijgt het niet over zijn hart om Solara achter te laten. Hij keert terug om haar net op tijd te redden van een bende overvallers. Op de hielen gezeten door Carnegie, vechten Eli en Solara zich een weg door de gevaarlijke woestenijen op zoek naar de overblijfselen van San Francisco. In een ultieme confrontatie tussen hem en Carnegie beseft Eli zijn belangrijke taak: de kennis die hoop kan bieden beschermen, de beschaving terugbrengen van de rand van de afgrond en de toekomst van de mensheid redden.

Tracklisting:

1. Panoramic
2. Outland
3. The Journey
4. Amen
5. The Convoy
6. Solara Violated
7. Safe
8. Human
9. Meant to be Shared
10. The Passenger
11. Den of Vice
12. Gattling
13. Blind Faith
14. Convoy Destruct
15. Movement
16. Carnegie's Demise
17. The Purpose


› Gepubliceerd woensdag 10 februari 2010 om 14:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook