Sterrennieuws
Kooptip | Internationaal

› Corinne Bailey Rae betovert en ontroert

Twee jaar lang heeft Corinne Bailey Rae gewerkt aan de opvolger van haar zeer succesvolle debuutalbum "Corinne Bailey Rae". Met haar nieuwe album ‘The Sea’ slaat Bailey Rae een nieuwe weg in. Ze schreef alle nummers zelf en verwerkte haar pijn, het verlies en het helingsproces in 11 bloedmooie songs die ze ook mee produceerde. 'The Sea' ligt op 1 februari in de winkel.

Met 'Put Your Records On' als visitekaartje gingen er van haar eerste album liefst vier miljoen stuks over de toonbank en de Engelse mag zich inmiddels tot de top van de soulwereld rekenen. Toch stonden de afgelopen jaren niet alleen in het teken van succes. Op 23 maart 2008 werd haar man, de saxofonist Jason Rae, dood aangetroffen in hun appartement in Leeds.

Bij Jools Holland bracht Corinne Bailey Rae een fel gesmaakte en ontroerende versie van I'd Do It All Again, de eerste single van 'The Sea' en tevens een hommage aan Jason Rae.

Album release datum: 1 februari 2010

Tracklisting:

1. Are You Here
2. I’d Do It All Again
3. Feels Like The First Time
4. The Blackest Lily
5. Closer
6. Love’s On Its Way
7. I Would Like To Call It Beauty
8. Paris Nights/ New York Mornings
9. Paper Dolls
10. Diving For Hearts
11. The Sea 4.04


› Gepubliceerd dinsdag 26 januari 2010 om 12:21 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook