Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Miss België 2010 is Cilou Annys

Tijdens een live-show vanuit het Casino van Knokke werd Cilou Annys gisteravond verkozen tot Miss België 2010. Zij mag ons land een jaar vertegenwoordigen en is onze afgevaardigde voor Miss World 2010. De zestigste verkiezing van Miss World gaat door op 6 November 2010 in Nha Trang (Vietnam).

De 18-jarige Cilou Annys komt uit Brugge werd verkozen tot Miss België 2010. Eerste eredame werd Lien Aernouts. De titel van tweede eredame was weggelegd voor Binta Telemans.

Voorzitster Darline Devos stoomde de meisjes de afgelopen weken klaar om van de finale van Miss België 2010 een overweldigende show te maken.

Sterrennieuws had na afloop met de winnares een gesprek.

Waarom deed je mee aan Miss België?
Het is absoluut een springplank voor mijn verdere carrière en het is een uitdaging voor mijzelf. Als model zat ik al in de branche en hierbij wil ik de top bereiken, namelijk Miss België worden. Een andere reden is ook om mijzelf persoonlijk te verbeteren.

Zijn mooie mensen gelukkiger dan lelijke?
Dat hangt af van de persoon zelf. Ik denk eerder dat mooie mensen gemakkelijk hun doel kunnen bereiken. Ook al gaat het om kleine dingen.

Waarom worden missen vaak voor dom versleten en wat ga jij eraan doen?
Omdat de meeste mensen vaak niet weten wat een missenverkiezing inhoudt. Nu ik het zelf ondervonden heb, is het mij allemaal duidelijk geworden dat intelligentie ook een belangrijk aspect is. Als je de missen van de laatste jaren ziet blijken die toch over brains te beschikken.
Dit gezegde is volgens mij een misvatting.

Cilou Annys, we wensen je veel succes als Miss België 2010!› Gepubliceerd maandag 11 januari 2010 om 09:51 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook