Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Nieuwe luisterstrip van FC De Kampioenen

In 1997 tekende Hec Leemans "Zal ’t gaan ja?", het allereerste stripalbum van FC De Kampioenen. Het bleek een schot in de roos, want twaalf jaar later zijn al 59 stripverhalen, meer dan tien stripspecials en tal van zoekboeken, pretboeken, en vriendenboeken van FC De Kampioenen verschenen. In totaal gingen al meer dan 4,5 miljoen exemplaren van de boeken van FC De Kampioenen over de toonbank. Recent werd de FC De Kampioenen-collectie verder uitgebreid met de zestigste strip in de reeks: De erfenis van Maurice.

In 2007 kregen de strips van FC De Kampioenen er een nieuw, succesvol broertje bij. Bij het vijftigste album 50 kaarsjes werd een luisterstrip gelanceerd naast het bekende getekende album. Het stripverhaal werd volledig nagespeeld en ingesproken door de acteurs van de televisieserie. Hetzelfde gold voor album 55, Paulientje op de dool, dat eind 2008 verscheen.

Het nieuwe stripalbum, De erfenis van Maurice, zal ook verkrijgbaar zijn met een luister-cd. Daarvoor spraken alle Kampioenen van de televisie het verhaal in. De erfenis van Maurice is een onvervalst griezelverhaal zoals alleen de Kampioenen dat kunnen beleven.


› Gepubliceerd zaterdag 2 januari 2010 om 10:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook