Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Clouseau met Natalia in het Sportpaleis

In het Sportpaleis wordt de overgang gevierd van oud naar nieuw samen met Natalia en Clouseau. Op een bijzonder ‘hits’-ige manier wisselen zij drie uur lang hun allergrootste hits af met zinderende covers van feestnummers. Na het concert gaat op het middenplein een knallende fuif met top-dj Dimitri Wouters van start. Ook hij zal volop de kaart van de partymuziek trekken. Sterrennieuws had met Koen Wauters een gesprek over het concert vanavond.

Het Oudejaarsconcert in het Sportpaleis doen jullie vanavond al voor de tweede keer?
Ja, inderdaad! Vorig jaar was het de eerste keer en dat was heel plezant. Live op de televisiezender Eén dat is ook altijd geestig. Ik ben eigenlijk helemaal geen Oudejaarsvierder.

Drink je dan zelf geen glaasje?
(lacht) Ik drink zowieso geen alcohol, maar ik heb meer Oudejaarsavonden in een tent in Marokko doorgebracht de laatste 15 jaar met Parijs-Dakar dan dat ik ergens op een feest stond.
Het zegt me ook heel weinig. Ik breng het liever al feestend door op een podium, want dat is altijd een beetje feesten. Het is geestig, want iedereen die daar naartoe komt heeft wel goesting om een feest te bouwen, want anders kom je er echt niet naartoe.

Heb je gasten uitgenodigd?
Ja, dit jaar doet Natalia mee, dat gaat ook tof zijn. Die stond dit jaar dan niet in het Sportpaleis, maar enkel in de Lotto Arena.

Wat gaan jullie brengen?
We gaan wat dingen samen doen. We brengen niet alleen het Clouseau of het Natalia repertoire. We spelen ook covers, dat hebben we vorige keer ook gedaan!

Koen Wauters, vanwege Sterrennieuws een spetterend concert vanavond!

Toegangskaarten

Kaarten voor het Oudejaarsconcert Clouseau met Natalia én Sportpaleis Nieuwjaarsparty (inbegrepen) kosten 26, 28, 34, 39 en 44 euro en zijn te verkrijgen via www.sportpaleis.be of www.teleticketservice.be. Kaarten voor de Nieuwjaarsparty zijn ook apart verkrijgbaar.

Of kijk vanavond op Eén naar het concert!


› Gepubliceerd donderdag 31 december 2009 om 12:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook