Sterrennieuws
Kooptip | Internationaal

› Susan Boyle had eens een droom

Inspirerend en adembenemend, “I Dreamed a Dream” is het met veel spanning naar uitgekeken debuutalbum van een wereldwijd fenomeen wiens dromen plots werkelijkheid werden en ons allen verraste met haar spontaniteit en wondermooie warme stem…

“I Dreamed a Dream” van Susan Boyle
Released: Monday 23rd November 2009

Tracklisting

1. Wild Horses
2. I Dreamed A Dream
3. Cry Me A River
4. How Great Thou Art
5. You’ll See
6. Daydream Believer
7. Up To The Mountain
8. Amazing Grace
9. Who I Was Born To Be
10. Proud
11. The End of The World
12. Silent Night

Ze stal het hart van miljoenen mensen en wed een wereldwijd YouTube fenomeen met honderden miljoenen hits. Een inspiratie voor velen die net als Susan een droom koesteren, slaat Susan Boyle iedereen met verstomming met haar prachtig debuutalbum.

Susan verraste de wereld met haar krachtige, adembenemende stem en humor toen ze het podium van Britain’s Got Talent opwandelde. Nu trotseert ze opnieuw iedereen’s vooringenomenheid met haar prachtig en divers album.

I Dreamed a Dream, het album, is al seen kunstwerk gemaakt door de wereldwijd gerenommeerde producer Steve Mac, is een bewijs van Susan Boyle’s grote muzikale talent. Het album bevat haar hit songs, ‘I Dreamed a Dream’ & ‘Cry me a River’, maar ook een verrassende cover van Rolling Stones “Wild Horses”, Madonna's ‘You’ll See, The Monkees ‘Daydream Believer’ en “Who I Was Born To Be” een nieuw nummer speciaal gecomponeerd voor Susan.

Quote van Susan: "It was my greatest ambition to release an album and I have finally achieved it. This amazing journey has helped me find my own identity and fulfill my wish. There is happiness out there for everyone who dares to dream."

Susan beantwoordt tal van vragen van haar fans op haar website: Hoe ze vindt om voor groot publiek te zingen, Naar wie ze een handkus gooide toen ze op Wembley zong, Haar favoriete jeugdherinnering, enz. Zéér de moeite om heen te surfen en meer over Susan te weten te komen!


› Gepubliceerd zondag 20 december 2009 om 10:03 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook