Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Kelly brengt nummer Shine A Light uit

Enkele weken geleden was er de opname van de anne showcase. Tussen de 16 geplande artiesten was ook één onbekende naam terug te vinden, die van de 15-jarige Kelly. Hoewel het meisje aan een terminale vorm van kanker leed, stapte ze vol overtuiging het podium op om haar grote droom, haar ultieme wens waar te maken...'Schitteren op een echt podium en haar nummer "Shine A Light" brengen op televisie.'

Een pakkende stilte viel over de zaal toen Kelly het mooie, breekbare nummer inzette, maar ging na afloop over in een overweldigend en van veel respect getuigend applaus. Els Tibau overhandigde Kelly ook terecht een award voor haar moed en doorzettingskracht. Bekijk de beklijvende reportage: http://www.youtube.com/watch?v=bAGCYyVpvpE.

Op vrijdag 6 november schitterde Kelly op het anne-podium voor meer dan 900 mensen. Op woensdag 18 november werd de showcase uitgezonden en werd de grote droom van Kelly realiteit. Anne realiseerde die droom mede dankzij Make A Wish en tal van andere mensen die bij het project betrokken waren. Op zaterdag 21 november kwam echter het droevige bericht dat Kelly haar oneerlijke strijd tegen de vreselijke ziekte verloren had. Afgelopen zaterdag werd Kelly begraven.

Dankzij anne, Make A Wish en Universal Music/ARS komt ook een tweede droom van Kelly uit, want "Shine A Light" wordt uitgebracht op CDsingle.
De opbrengsten van deze single gaan op expliciete vraag van Kelly naar Make a Wish - Belgium. Op die manier kunnen ook andere kinderen hun dromen gerealiseerd zien worden.

Kelly - "Shine A Light" ligt vanaf vandaag in de winkel en is nu al te verkrijgen op iTunes: http://bit.ly/5O06PA

Het nummer "Shine A Light" is ook terug te vinden op de eerste anne CD, die nu in de winkel ligt.


› Gepubliceerd zaterdag 5 december 2009 om 18:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook