Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› DVD-box Code 37: het ideale eindejaarscadeau

Code 37, de nieuwste crimiserie van vtm, was zonder twijfel de revelatie van het najaar in de televisiewereld. De serie kreeg zowel in de pers als bij de gemiddeld 860.000 kijkers veel lof voor de kwaliteit van de scenario’s, de kwaliteit van de cast en crew, kortom, de kwaliteit van de hele productie. Alle afleveringen van het spraakmakende eerste seizoen van Code 37 werden nu gebundeld in een luxueuze 4dvd-box.

Synopsis:

In Code 37 volgen we 13 afleveringen lang de vrouwelijke hoofdinspecteur Hannah Maes. Hannah Maes is een koppige, gedreven speurder die op haar dertigste al kan terugblikken op een blitz-carrière bij de politie. Ze lijkt voorbestemd voor een leidende functie bij de Federale Politie. Merkwaardig genoeg kiest ze bewust voor de harde realiteit van alles wat in ons strafwetboek valt onder Code 37: Zedenfeiten, en ze laat zich overplaatsen naar de Gentse Zedensectie. Daar bijt ze zich, eigenzinnig maar met respect voor slachtoffer en dader, vast in de haar toegewezen zaken.

Snel wordt echter duidelijk dat Hannah niet toevallig voor de Gentse zedenpolitie heeft gekozen. Ze heeft een geheime agenda. Ze heeft zichzelf een persoonlijke wraakqueeste opgelegd en wil zo in het reine komen met trauma’s uit haar verleden. Haar motto is immers “Cold cases bestaan niet, er zijn alleen flikken die niet lang genoeg zoeken.”

Code 37 - seizoen 01(4DVD-box) - Nu overal verkrijgbaar!


› Gepubliceerd woensdag 2 december 2009 om 23:50 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook