Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Debuutalbum Andrei Logovski heet My World

Sommige zangstemmen zijn zo uniek dat ze moeilijk met woorden te omschrijven zijn. Andrei Lugovski heeft zo een stem. Wat Andrei doet als geen ander is mensen tot diep in hun ziel raken met zijn stem. Nadat hij in 2007 Vlaanderen verraste en ontroerde met zijn tv-debuut, kreeg deze jongeman de kans om, weg van alle aandacht en schijnwerpers, te groeien tot een uitermate begenadigd zanger en entertainer. Het resultaat hiervan is zijn debuutalbum “My World”.

De eerste single uit dit album “Il Mondo”, was een visitekaarte dat kon tellen. De single haalde de top 5 van de Ultratop 50 en was een eerste indicatie van het potentieel van Andrei Lugovski. Andrei staat voor kwaliteitsvolle, licht klassieke nummers waarin de vocale capaciteiten ten volle tot uiting kunnen komen. De ruwe diamant is geslapen en klaar om met “My World” hoge toppen te scheren!

Tracklisting

1. Il Mondo
2. She’s out of my life
3. Perdere l’amore
4. Ave Maria
5. Vincero perdero
6. Dedication
7. She
8. Serenade (Schubert)
9. You’ll never walk alone
10. Conquest of Paradise
11. Do you know (Theme Mahogany)
12. Ochi Chyornye


› Gepubliceerd maandag 23 november 2009 om 09:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook