Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Feesteditie van CD The Sunsets

Op 1 april 2009 werden The Sunsets voorgesteld aan pers en publiek, 2 dagen later begonnen ze aan hun veroveringstocht op Het Schlagerfestival 2009, de rest is geschiedenis… Annelies en Matthias veroverden Vlaanderen stormenderhand met hun pittige, verrassende accordeonversies van de grootste Schlagerhits. Van hun debuutalbum “The Sunsets” werden tot op heden meer dan 30.000 ex. verkocht!! Dit betekent nog steeds platina en deze award werd hen vorige week vrijdag overhandigd bij de opnames van de 2de Anne Showcase.

Voor de feestdagen pakt het vrolijke duo uit met een prachtige “Feesteditie” van dit album. Maar liefst 5 onvervalste ambiancebommen werden er aan het schijfje toegevoegd, met als toetje een Megamix die menig polonaise zal doen losbarsten!! Tafels en stoelen aan de kant, want hier is “The Sunsets – Feesteditie”!
Nu overal verkrijgbaar

Tracklisting:

1.Heb je even voor mij? / 2. Onder de toren / 3. Jij doet de wolken verdwijnen /
4. Hij speelde accordeon / 5. Marina / 6. Uberall auf der Welt / 7. De Vogeltjesdans / 8. Rosanne / 9. Een Vrijgezel / 10. Oempalapapero / 11. Het kleine café aan de haven / 12. Laat de zon in je hart / 13. Als marktkramer ben ikgeboren / 14. Van ’s morgens vroeg… / 15. De oude man en de zee / Bonus: 16. Ik krijg een heel apart gevoel van binnen / 17. Als de morgen is gekomen / 18. Tulpen uit Amsterdam / 19. Maak me gek / 20. Zaterdagavond / 21. Megamix


› Gepubliceerd vrijdag 13 november 2009 om 17:00 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook