Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Eerste Mega Mindy film op DVD vanaf 21 oktober

Het Geheim van Mega Mindy, de allereerste film van Mega Mindy, is vanaf 21 oktober te zien op DVD. Reeds meer dan 426.000 bezoekers zagen deze kaskraker (die nog steeds loopt) in de Vlaamse en Nederlandse bioscopen. De DVD is verkrijgbaar in twee verschillende edities. Naast de normale DVD is er ook de Special Edition met naast de film ook een bonusCD met daarop een videoclip, drie journaaltjes en vier karaokesongs.

Sinds de komst van Mega Mindy is het leven van de boeven op aarde een ware hel. Telkens wanneer de politie tekort schiet, verschijnt Mega Mindy en pakt zij de boeven alsnog op. Geen boef is nog veilig, dus is het tijd voor wraak! ??s Werelds beste criminelen slaan de handen ineen om Mega Mindy voor eens en voor altijd uit te schakelen. Miss Volta, de eigenaresse van de energiecentrale, staat op als hun leidster en heeft een geniaal en eenvoudig plan. Ze zullen de superheldin eerst uit haar tent lokken en dan verslaan met haar eigen wapens. Als Toby wordt ontvoerd en de Mega Mindy capsule verdwijnt moeten Mieke, Oma en Opa het geheim van Mega Mindy veilig zien te stellen.
In de eerste Mega Mindy bioscoopfilm ??Het Geheim van Mega Mindy?? kan ook agent Toby eindelijk eens de held uithangen. Als Toby??s grote liefde Mega Mindy hulp nodig heeft in de strijd tegen Miss Volta (een rol van Yolanthe Cabau van Kasbergen) en haar bende boeven stapt Toby in de Mega Capsule om te veranderen in de stoere superheld Mega Toby. Hoe lang zal Toby deze heldenstatus houden? En zal hij nu eindelijk kussen met Mega Mindy?

Cast

Mieke/Mega Mindy: Free Souffriau
Miss Volta/Mega Volta: Yolanthe Cabau van Kasbergen
Toby/Mega Toby: Louis Talpe
Oma Fonkel: Nickey Langley
Opa Fonkel: Fred Van Kuijk
Commissaris Migrain: Anton Cogen
Otto von Rampenstein: Walter Baele
Boris: Manou Kersting
Kolonel: Tom Van Dyck
Billy: Jan Van Hecke
Betty: Annelies Smeyers
Reporter: Bianca Vanhaverbeke


› Gepubliceerd zaterdag 17 oktober 2009 om 13:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook