Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Show 'Piet Piraat en het Geheim van Lorre' op DVD

Beleef deze spannende show nu op DVD. Ahoy Piraatjes! Piet Piraat en zijn kornuiten Stien Struis, Berend Brokkenpap en Steven Stil staan klaar om samen met jullie een spannend avontuur te beleven.

Het begint allemaal als de Piraten op het punt staan te vertrekken op zoek naar een belangrijke Schat op Papegaaien Eiland. De Schat van Tambadoe, de mysterieuze Indiaan.

Ze gaan inschepen en Steven doet de inkopen. Maar nog voor hij een winkel bereikt stuit hij op een wel héél bijzondere Straatventer. Deze heeft zijn hele handel met PiratenCuriosa op een knotsgekke Bakfiets met vele toeters en bellen uitgestald. Hij weet Steven te overtuigen zijn hele handel over te nemen. Piet Piraat is furieus over deze domme aankoop, totdat blijkt dat er een Papegaai tussen
de spullen zit: Lorre. Het blijkt namelijk dat Lorre weet waar de Schat van Tambadoe is. En dat is helemaal niet op Papegaaien Eiland...


› Gepubliceerd vrijdag 18 september 2009 om 13:19 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook