Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Els de Schepper krijgt eigen magazine

ELS, het eerste Vlaamse personality magazine dat er de humor van inziet. Na Goedele komt dus ook Els de Schepper met een eigen blad.

"Ik hoor het u al denken: ??Wat is dit? Alweer een nieuw tijdschrift? En er zijn al zoveel kutbladen op de markt!?? Ik kan niet anders dan u gelijk geven. Ik pleit schuldig. Maar het was een geval van onweerstaanbare drang," schrijft Els de Schepper aan onze redactie.

"Ik ben de laatste tijd namelijk behoorlijk gefascineerd geraakt door de boekskes. Eerst wilde ik een schaamteloos roddelblad in elkaar steken, maar mijn nieuwe show ??Els de Schepper Roddelt!?? gaat daar al over. Dus besloot ik om het gesproken woord kracht bij te zetten door zelf een boekske te worden. Als Oprah, Linda en Goedele dat mogen, dan ik ook! En als Jean-Marie, Gullit en Donald Duck het kunnen, dan ik zeker! Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat het een eigenzinnige mix is geworden van bladvulling, Els de Schepper en humor," besluit Els.

Het blad wordt gelanceerd op 8 september.


› Gepubliceerd dinsdag 1 september 2009 om 15:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook