Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Het allerbeste van Ann Christy op dubbel-CD

Morgen is het precies 25 jaar geleden dat Ann Christy kwam te overlijden. Op 7 augustus 1984 verloor de allomgeliefde zangeres op 38-jarige leeftijd de strijd tegen baarmoederhalskanker. 25 jaar na haar dood werden voor het eerst al de grootste hits van Ann Christy gebundeld op een parel van een dubbel-cd.

Dag Vreemde Man, Gelukkig Zijn, De Roos, Bla Bla Bla, Ik Mis Hem Zo?.Stuk voor stuk klassiekers die in het collectieve Vlaamse muziekgeheugen gegrift staan. U kan ze allemaal terugvinden op "Gelukkig Zijn".

"Gelukkig Zijn", dat zijn twee CD??s met schitterende nummers van een prachtige artieste die ons jammer genoeg veel te vroeg ontviel. Een eerbetoon om te koesteren!
Vanaf dinsdag 11 augustus overal verkrijgbaar!

Tracklist

CD1
Gelukkig zijn / Dag vreemde man / Als je eenzaam bent / Bla, bla, bla / Waarom schrijft hij niet / De hemel is ver / Lisa is Lisa / Ik neem vandaag de trein / Iemand / Ik leef voor jou / Le garçon que j'aimais /Kussen onder regenbogen /Stille schreden / Duizend dromen worden waar / Zij weten meer dan wij / Hij / Hold on / Veertien / Padam Padam / Bravo
CD 2
De Roos / Blij bij jou te zijn / Zal ik je ooit nog zien / Ik mis hem zo / Een woord van liefde / Ga je mee / Ik wil dansen / Zoals een mooi verhaal / Er is zoveel verdriet in de wereld / Toen ik de leraar kuste / Zoveel mooier / Windekind / Hymne à l'amour / Een schommelpaard zonder staart / Mais il est trop tard / De wonde in mijn hart / Walk out in the rain / Een kleine melodie / Hey Haolom Sameach / Mijn lijf doet zeer


› Gepubliceerd donderdag 6 augustus 2009 om 18:10 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook