Sterrennieuws
Kooptip | Vlaanderen

› Ann en Tom bij u op de barbecue?

Ann en Tom kent u beslist nog wel van Restaurant Bigarreaux in Sint-Truiden. In de finale van 'Mijn Restaurant' moesten zij immers de duimen leggen voor Restaurant Dell'Anno in Kortrijk, maar hun horecaplannen bergen ze zeker niet definitief op. Ann en Tom kunnen samen of afzonderlijk geboekt worden voor een acte de présence tijdens uw bedrijfsevenement, opendeurdag, familie- of buurtfeest. Misschien een ideetje voor de barbecue die u met het mooie weer van de komende dagen organiseert?

Ann (27) en Tom (26) zijn al sinds hun puberjaren de allerbeste vrienden. Ze kennen elkaar door en door en delen al hun lief en leed met mekaar. Ann komt uit een horecafamilie en staat als chef stevig in haar schoenen. Ze heeft de nodige ervaring en gelooft rotsvast in haar eigen kookkwaliteiten. Ann is een assertieve dame met het hart op de tong. Tom is een dynamische jongeman die actief is in de modewereld.

Dankzij hun ervaring met media en televisie en ook mede door hun mondigheid en spontaniteit nemen zij tevens een presentatieopdracht met gemak op zich. Een kindermuziekfestival, een missverkiezing, een bedrijfsevenement,... het kan allemaal.

Wenst u hen in te huren voor een kooksessie voor om het even welke gelegenheid of voor een kookinitiatie, ook dát behoort tot de mogelijkheden.


› Gepubliceerd woensdag 5 augustus 2009 om 09:39 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook