Sterrennieuws
Interview | Vlaanderen

› Christoff: "Nathalie Thané is geen concurrentie"

Het Vlaamse schlagersegment begint steeds drukker bevolkt te worden. Met Laura Lynn, Lindsay, Christoff, Luc Steeno en Nicole & Hugo wordt het drummen om bijvoorbeeld een plaatsje op het Schlagerfestival te bemachtigen. Afgelopen week werd schlagerprinses Nathalie Thané gelanceerd. Beschouwen de Vlaamse zangers de nieuwkomer als een collega of als concurrent? Wij sprokkelden reacties bij Christoff en Luc Steeno.

Is Nathalie Thané een nieuwe collega of echt wel concurrentie?

??Neen, concurrentie is dat nooit. Hoe meer mensen het Vlaamse lied steunen des te beter. Stel dat Laura Lynn alleen in haar genre zou gebleven zijn, dan was het misschien nu dood gebloeid?, vertelde Christoff aan Sterrennieuws op de Jan Primusfeesten in Haacht. ??Je kan het nooit helemaal alleen 4 of 5 jaar trekken. Door het feit dat er heel veel mensen ook in dat genre bezig zijn, blijft het genre leven. Vandaar dat wij zeer blij zijn als er nieuwkomers bijkomen!?

Christoff was dus erg opgetogen over nieuwkomer Nathalie Thané. ??Lindsay en Laura Lynn hebben nu een opvolger. Ik ben eens benieuwd wanneer mijn opvolger gaat komen!?, grapte Christoff.

We stelden dezelfde vraag aan Luc Steeno:
??Ik kan daar enkel het volgende op zeggen. Eén discotheek in een straat trekt bijna geen volk. Een straat met drie discotheken zitten ze elk bomvol,? wist Luc Steeno, een man met 20 jaar podiumervaring, te vertellen.


› Gepubliceerd dinsdag 4 augustus 2009 om 08:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook