Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› 'Assisen Live - De Kotmoord' trekt naar Hasselt en Gent

Dit weekend gaan de voorstellingen van het interactieve theaterstuk "Assisen Live - De Kotmoord" van start in het Trixxo Theater in Hasselt en later in Gent. Dit na een uitgebreide run in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Deze unieke productie neemt het publiek mee in de fascinerende wereld van een assisenproces, waarbij zij zelf deel uitmaken van de volksjury en meebeslissen over schuld of onschuld. Een unieke kans om deze voorstelling nog mee te paikken in Hasselt of Gent!

Speeldata en locaties:
25 & 26 mei 2024 - Trixxo Theater, Hasselt
09 & 16 juni 2024 - Capitole, Gent

Uitmuntende cast en meeslepend verhaal

De indrukwekkende cast bestaat uit bekende namen uit de Vlaamse theater- en televisiewereld. Sien Eggers schittert als de voorzitster van het Hof, waar ze met wijsheid en vastberadenheid de balans weet te bewaren te midden van het tumultueuze proces.Carry Goossens en Jonas Leemans brengen het podium tot leven met hun verbale steekspel. Goossens treedt op als advocaat van de beklaagde, terwijl Leemans de rol van procureur vervult. Leonce Peeters vertolkt op overtuigende wijze de rol van slachtoffer, terwijl Nona 't Jolle, An Miller en Ini Massez het publiek op hun hand krijgen met hun optredens in de getuigenbank en tijdens de flashbacks.

Een unieke theaterervaring

"Assisen Live - De Kotmoord" biedt een unieke kans voor het publiek om de assisenzaal binnen te treden en deel te nemen aan een intrigerend proces. Geheimen en leugens worden langzaam ontrafeld door de scherpe geesten van advocaten en rechters, met het publiek als actieve juryleden. Dit maakt de voorstelling tot een onmisbare ervaring voor zowel theaterliefhebbers als rechtbankdrama-enthousiastelingen.

Laatste voorstellingen

ASSISEN LIVE - De Kotmoord is te zien tot en met 16 juni in Trixxo Theater Hasselt en later in Capitole Gent. Deze voorstelling is een samenwerking met Play.

Voor meer informatie en tickets: www.backstage-producties.be


› Gepubliceerd vrijdag 24 mei 2024 om 16:02 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook