Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› De cast van de zomerkomedie De Ballroombeker start de repetities met een castwissel

De zomerkomedies van producent Het Achterland in het Fakkeltheater zijn uitgegroeid tot een authentieke Antwerpse zomertraditie. De Ballroombeker zal vanaf 28 juni 2024 maar liefst zeven weken te zien zijn in de Rode Zaal van het Fakkeltheater. Vlak voor aanvang van de repetities kondigt de producent een castwissel aan. Helaas moet Greet Rouffaer uit deze voorstelling stappen om medische redenen.

ACTRICE KARIN JACOBS VERVOEGT DE CAST VAN DE BALLROOMBEKER

Greet Rouffaer getuigt: "Ik dien jammer genoeg met heel veel spijt in het hart forfait te geven voor deze voorstelling omdat ik momenteel worstel met een pijnlijke zona. Mijn arts heeft hiervoor zes weken rust en behandeling voorgeschreven. Zes weken rust om te herstellen kan ik helaas niet combineren met de repetities van deze prachtige zomerproductie. Ik wens het hele team alle succes toe."

Regisseur Jeroen Maes: "Ik wens Greet een vlot herstel toe en hoop dat ze goed haar rust kan nemen. We vragen dan ook dat iedereen deze rustperiode van Greet respecteert, zodat ze snel weer op de been is. Ik ben bijzonder dankbaar dat Karin Jacobs Greet Rouffaer op zo'n korte tijdspanne kan vervangen en zich hiervoor wil vrijmaken. Karin en Greet zijn allebei échte klasse-actrices. We gaan er een mooie repetitieperiode en voorstelling van maken. "

Na “Viva Minerva”, “Café Beveren, “De Sinksenfoor”, “’t Strand van Sint-Anneke”, “Oost West, Thuis Best” en “Minerva Veur Altijd” neemt regisseur en scenarist Jeroen Maes het publiek dit keer mee naar de wondere wereld van het ballroomdansen. DE BALLROOMBEKER is te zien in de Rode Zaal van het Fakkeltheater van 28 juni tot en met 11 augustus. De ticketverkoop start vanaf woensdag 27 maart 2024.

Info: www.fakkeltheater.be

CAST MET VERTROUWDE TALENTEN EN NIEUWE GEZICHTEN

Het Achterland heeft ook deze zomer weer een topcast weten te strikken. Gerenommeerde acteurs als Carry Goossens, Karin Jacobs, Ann Van den Broeck en Vicky Florus worden bijgestaan door jonge, vurige talenten zoals Matthew Michel, Jervin Weckx, Thomas Servranckx en Ylenia Mele. De choreografie is in handen van Frank en Laura Zegels, bekend van “James De Musical” en “Dancing With The Stars”.

DE BALLROOMBEKER BELOOFT EEN SWINGENDE, ZWOELE ZOMERKOMEDIE TE WORDEN

Lachen op het ritme van de tango

We maken kennis met dansschool ‘Step by Step’ uit Hoboken. De school is gespecialiseerd in ballroom en wordt uitgebaat door de strenge dansdocente Margot en haar man Ronny die als manusje-van-alles zorgt voor de omkadering. Dankzij hun goudhaantjes Giorgio en Vanessa rijgt ’Step by Step’ al jaren de successen aan elkaar. Heel wat bekers sieren reeds de danszaal, tot grote trots van Margot en Ronny.

Maar binnenkort is die ene wedstrijd die alles zal bepalen: ‘De Ballroombeker der Lage Landen’! En die moet absoluut in hun bezit komen. Het ziet er naar uit dat dit ook zal gebeuren tot echter een onvoorziene wending roet in het eten gooit!

Valt er nog iets te redden?
Zijn de nieuwe aanwinsten Boris en Sabine een optie?
Of moet ‘Step by Step’ de droom van die oh-zo-belangrijke ballroombeker opbergen?

De Ballroombeker wordt de zwoelste en swingendste zomerkomedie van 2024!

PRAKTISCHE INFO - DE BALLROOMBEKER

DE BALLROOMBEKER is een productie van vzw Het Achterland

Regie en scenario: Jeroen Maes
Choreografie: Frank & Laura Zegels
Cast : Carry Goossens, Karin Jacobs, Ann Van den Broeck, Matthew Michel, Jervin Weckx,
Vicky Florus, Thomas Servranckx en Ylenia Mele

Periode: Van 28 juni 2024 tot en met 11 augustus 2024
Vrijdag en zaterdag om 20u en zondag om 15u

Locatie: Rode Zaal, Fakkeltheater
Hoogstraat 12 - 2000 Antwerpen

Reserveren: 070 246 036 - www.fakkeltheater.be

Tickets: € 33,00 (alle vermelde prijzen inclusief reserveringskosten)
VIP tickets: € 43,00 (inclusief beste plaatsen, pauzedrankje met hapje en progamma)
Groep: € 28,00 (vanaf 20 personen)


› Gepubliceerd maandag 27 mei 2024 om 08:30 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook