Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Maar liefst 11000 verkochte tickets voor Aspe - Moord in de studio in Play Zuid

Gisteren vond in Play Zuid in Antwerpen de feestelijke première plaats van het interactieve theaterstuk 'Aspe - Moord in de studio'. Heel wat bekende Vlamingen haastten zich een echte televisiestudio om samen met de legendarische inspecteur Van In een moordzaak op te lossen. Herbert Flack, Bert Verbeke, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Patricia Goemaere, Gert Winckelmans, Frans Maas en Manou Kersting kregen een prachtig decor met een grote, centrale catwalk om de voorstelling te spelen. Nog tot 16 juni is dit stuk te bekijken. Er is al een extra voorstelling op 10 juni aangekondigd.

Het publiek heeft duidelijk reikhalzend uitgekeken naar dit nieuwe ASPE-stuk met de terugkeer van Herbert Flack als inspecteur Van In en deze indrukwekkende cast. Maar liefst 11.000 kaartjes gingen al over de toonbank voor deze voorstelling. Tijdens het premièreweekend kondigt Backstage Producties nog een extra voorstelling aan op 10 juni om 20 uur.

Wat maakt deze voorstelling uniek? Als publiek kan je deze keer zelf een televisie-opname bijwonen én tegelijkertijd los je interactief mee met de acteurs een moordzaak op. Daarnaast is er een unieke cast: Herbert Flack wordt omringd door een unieke set van acteurs en actrices.

Ieder van de personages lijkt wel wat op zijn kerfstok te hebben en het is dan alleen aan de aandachtige toeschouwer om de moordenaar te ontcijferen. Of zijn er meerdere moordenaars? Is er een complot? Spanning verzekerd in een razend spannende voorstelling!

Synopsis

Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur. Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

Info en tickets:

Productie: Backstage Producties
Tekst: Frank Van Laecke - Peter Römer
Regie: Jaak Lema

Met: Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Frans Maas, Bert Verbeke, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Patricia Goemaere.

Van 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid - Antwerpen

TICKET-INFO
https://www.backstage-producties.be/programma/aspe-moord-de-studio

PRIJZEN
Cat 1 - € 39,00
Cat 2 - € 35,00
Cat 3 - € 31,00


› Gepubliceerd maandag 20 mei 2024 om 08:55 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook