Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Astrid Coppens maakt indruk in de baktent: "Zot om ze nu in het echt te zien!"

In de Bake Off tent rolt Jeroom deze week de catwalk uit voor 5 bakkers, want in de vierde aflevering is het fashion week. Om te zorgen dat Jeroom & juryleden Regula en Dominique deze week alle trends bij kunnen houden, krijgen ze assistentie van fashionista Astrid Coppens. En niet alleen zij zijn onder de indruk, ook de bakkers zijn een beetje starstruck als Astrid bij hun kookeiland langsloopt.

Pretzeltime! Voor de technische proef maken de bakkers vier regenboogpretzels. Hip & happening op TikTok, maar nog niemand van de bakkers heeft het ooit al geprobeerd. Voor het spektakelstuk wil Astrid Coppens graag een illusiecake van hun favoriete fashion item. De cake moet er zo écht mogelijk uitzien, maar moet uiteraard ook goed smaken. Wie gaat er door naar de halve finale en welke bakker wordt over de catwalk naar huis gestuurd?

Junior Bake Off, elke zaterdag om 20u20 op Play4 en op GoPlay.


› Gepubliceerd zaterdag 11 mei 2024 om 11:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook