Sterrennieuws
| Vlaanderen

› Sven De Ridder kijkt uit naar de première van Aspe – Moord in de studio in Play Zuid Antwerpen

Aspe – Moord in de studio is vanaf vrijdag 17 mei te bewonderen in Play Zuid in Antwerpen. Wij van Sterrennieuws hadden met acteur Sven De Ridder een boeiend gesprek die samen met de andere castleden Herbert Flack, Bert Verbeke, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Patricia Goemaere én regisseur Jaak Lema in de laatste rechte lijn naar de première zit.

Sven, je mag opnieuw met regisseur Jaak Lema samenwerken?
In het theater werk ik nu met hem de eerste keer samen, maar met Jaak heb ik al televisie gemaakt voor ED TV.

Hoe kijk je naar “Aspe – Moord in de studio” uit?
Geweldig, want het is een hele leuke cast en voor mij is het een rondmaken van de cirkel want ik heb theaterles gekregen van Herbert Flack die opnieuw inspecteur Van In speelt. Hij was mijn leermeester toen ik 15 à 16 jaar was en om met hem nu op de scène te mogen staan, is wel een hele grote eer.

Wie speel jij in het stuk?
Ik speel Mark Verlaet, de opnameleider van het televisieprogramma die de zaal moet opwarmen. Hij moet zien dat alles in goede banen geleid wordt en tegelijkertijd heeft hij ook issues met bepaalde mensen die in het productiehuis werken.

Hoe is het om met deze cast samen te werken?
We hebben nu de laatste rechte lijn ingezet, maar de repetitieperiode was alleszins een hele fijne ervaring! Ik kijk nu uit naar de eerste voorstelling aanstaande vrijdag 17 mei. Het stuk draait nog tot en met 16 juni in Play Zuid in Antwerpen.
Het is voor de figuur van Aspe wel de eerste keer dat we dit in een echte televisiestudio brengen. Het wordt alleszins een spannende en uiterst fijne productie!


De voorstellingen van "ASPE - MOORD IN DE STUDIO" beloven dan ook een unieke en meeslepende theaterervaring te worden voor het publiek, met Herbert Flack in de iconische rol van Van In omringd door een prachtcast.

EEN INNOVATIEF THEATERCONCEPT VERDIENT EEN NIEUWE LOCATIE DIE MAXIMAAL GEÏNTEGREERD WORDT IN DE VERHAALLIJN : PLAY ZUID

Om het interactieve concept kracht bij te zetten zal ASPE - MOORD IN DE STUDIO zich afspelen in een echte tv-studio bij Play Zuid in Antwerpen. Het perfecte decor om cast en publiek zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en vooral zodat iedereen die een voet binnen zet reeds vanaf de foyer ten volle geniet en mag rekenen op een complete beleving.

INTERACTIEF: ASPE - MOORD IN DE STUDIO

Net voor de opnames van een populaire tv-show, waarin de inmiddels gepensioneerde hoofdinspecteur Van In centrale gast is, wordt de regisseur van het programma dood aangetroffen. Al snel blijkt dat de man werd vergiftigd. De jonge inspecteur De Swaef heeft de leiding van het onderzoek en ontdekt al gauw dat er meer mensen in de studio rondlopen die belang hebben bij de dood van de regisseur. Lukt het De Swaef deze ingewikkelde puzzel op te lossen en slaagt Van In erin zich niet met de moordzaak te bemoeien? Samen met het publiek, dat getuige was van de moord, wordt alles op alles gezet om de moordenaar te ontmaskeren.

Info en tickets: www.backstage-producties.be

ASPE - MOORD IN DE STUDIO

Productie: Backstage Producties
Tekst: Frank Van Laecke - Peter Römer
Regie: Jaak Lema

Met: Herbert Flack in de hoofdrol als inspecteur Van In, Ruth Beeckmans, Sven De Ridder, Nathalie Meskens, Frans Maas, Bert Verbeke, Gert Winckelmans, Manou Kersting en Patricia Goemaere.

Van 17 mei tot en met 16 juni 2024, Play Zuid - Antwerpen

TICKET-INFO
URL: https://www.backstage-producties.be/programma/aspe-moord-de-studio

PRIJZEN
Cat 1 - € 39,00
Cat 2 - € 35,00
Cat 3 - € 31,00


› Gepubliceerd dinsdag 14 mei 2024 om 20:21 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uitSterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook