Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Bohemian Productions lanceert audities voor CATS

Bohemian Productions kondigt met trots de audities aan voor hun hedendaagse versie van de wereldberoemde musical CATS. Voor dit uniek locatieproject transformeert Bohemian Productions het Bauhuis in Sint-Niklaas tot een betoverend decor voor deze onvergetelijke productie.

De musical CATS, een meesterwerk van componist Andrew Lloyd Webber, wordt opgevoerd van 1 tot en met 11 mei 2025, met minstens 10 geplande voorstellingen. Dit magische spektakel belooft een unieke en eigentijdse interpretatie te zijn en Bohemian Productions nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de audities of mee te werken aan dit unieke project.

Verschillende rollen, diverse talenten, grote cast

Alle geïnteresseerden kunnen deelnemen aan de audities, als zanger/danser of als zanger of als danser. Voor deze productie hoopt Bohemian Productions een erg grote cast samen te stellen en in totaal tot 75 mensen op het podium te zetten. Daarnaast wordt de live muziek gespeeld door een 20-koppig orkest.

Wie graag wil meewerken achter de schermen kan zich ook reeds aanmelden.

Unieke locatie: Bauhuis Sint-Niklaas

Na het vorige locatieproject Jesus Christ Superstar (in de Christus Koningkerk te Sint-Niklaas) zet Bohemian Productions een stap verder in het creëren van meeslepende theaterervaringen op locatie door het Bauhuis in Sint-Niklaas volledig om te bouwen tot een sfeervolle setting voor CATS. Dit unieke locatieproject biedt deelnemers en publiek een buitengewone ervaring die een totaalervaring garandeert.

Aanmelden en informatie

Alle informatie over de audities en de productie is beschikbaar op www.bohemianproductions.be

Geïnteresseerden kunnen zich daar registreren en ontdekken hoe ze deel kunnen uitmaken van CATS.

Audities vinden plaats op volgende data:
zaterdag 25 mei ’24 – ronde 1 voor zang
zondag 26 mei ’24 – ronde 1 voor zang
zaterdag 8 juni ’24 – dans
zondag 9 juni ’24 – ronde 2 voor zang

The Last Ship in stadsschouwburg Sint-Niklaas

Voor zij die niet kunnen wachten tot CATS, presenteert Bohemian Productions eerst nog de musical "The Last Ship" van 17 tot en met 20 mei ‘24 in de stadsschouwburg van Sint-Niklaas.

Tickets voor The Last Ship zijn verkrijgbaar via www.bohemianproductions.be


› Gepubliceerd dinsdag 12 maart 2024 om 06:33 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook