Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Within Temptation komt op 5 april met nieuwe single ‘A Fool’s Parade’

Within Temptation komt op 5 april met nieuwe single ‘A Fool’s Parade’, een samenwerking met Alex Yarmak waarmee de band hun solidariteit met Oekraïne benadrukt!

Sharon den Adel is in Kiev voor de opnames van de videoclip

Op 5 april 2024 brengt Within Temptation hun nieuwste single ‘A Fool’s Parade' uit, een indrukwekkende samenwerking met de getalenteerde Oekraïense producer Alex Yarmak. Deze song, gekoesterd als voorbode van de langverwachte ‘Bleed Out 2024 Tour’, is een krachtige expressie van de inzet van de band om licht te blijven werpen op de voortdurende existentiële strijd die Oekraïne levert tegen de wrede invasie van Rusland.
‘A Fool’s Parade' belicht thema's zoals de veroordeling van de leugens, de schijnvertoning van Rusland met betrekking tot de oorlog en haar misdaden en intenties. Voor de opname van de bijbehorende videoclip van ‘A Fool’s Parade’ is Sharon den Adel, de frontvrouw van Within Temptation, momenteel in Kiev, Oekraïne. Daar draait zij de video in samenwerking met de bekende Oekraïense videoregisseur Indy Hait.
Met o.a. hun betrokkenheid bij initiatieven zoals stichting Ukraine Aid OPS, wil Within Temptation de aandacht blijvend vestigen op de broodnodige steun van Europa voor de strijd van Oekraïne.

Bleed Out 2024 Tour


In oktober kondigde Within Temptation een arenatour aan ter promotie van hun nieuwe album. De ‘Bleed Out 2024 Tour’ trapt af in september 2024 en brengt de band langs legendarische zalen zoals Wembley Arena in Londen (VK), Palau Sant Jordi in Barcelona (ES) en Lotto Arena in Antwerpen (BE). De band start de tour met shows in 013 in Tilburg en De Oosterpoort in Groningen, en sluit af in de Ziggo Dome in Amsterdam op 6 december 2024.
Voor het concert op 4 oktober in de Lotto Arena zijn nog tickets beschikbaar. De show op 5 oktober is uitverkocht.

VIP pakketten

VIP-ticketpakketten zijn beschikbaar om fans de kans te bieden op een onvergetelijke ervaring, inclusief meet & greets en exclusieve merchandise.
Voor meer informatie, ga naar within-temptation.com


› Gepubliceerd maandag 18 maart 2024 om 11:52 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook