Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Davy stuurt Grieko naar huis en ook Marzena moet vertrekken in Het Onbekende

Wie is het grootste luxepaardje van het team? Met dit dilemma trapte Het Onbekende vanavond de aflevering af. Davy en Silvana stelden zich kandidaat en kregen een persoonlijk dilemma voorgeschoteld dat hen immuniteit kon opleveren. Davy weigerde maar Silvana hapte toe en werd vervangen door Evelien die zo terug in Team Groen terechtkwam.

Na een spannende estafetterace was Team Rood voor het eerst sneller dan Team Groen. Dat leverde hen een groot voordeel op, zo kregen ze eerste keus bij de volgende drie dilemma’s. Team Rood koos dit keer voor de bekende eliminatie. Silvana had immuniteit en Marzena werd huiswaarts gestuurd. Zo kreeg Evelien dus, na een pijnlijke eliminatie vorige week, toch een tweede kans.

Bij Team Groen zorgde de eliminatie eveneens voor de nodige spanning en verrassingen. Aangezien Davy eerder immuniteit had afgeslagen, ging deze onverwacht naar niemand minder dan Jo, die eerder in de vorige aflevering was weggestemd. Hij maakte zijn comeback en kon nu niet naar huis gestemd worden. "Hier ben ik! Ik vind het vooral spannend dat ik in een nieuw team zit! Ik hoop dat jullie mij omarmen", verkondigde Jo enthousiast. Lotte daarentegen was minder enthousiast: "Ik vond het een heel aparte man en naar mijn gevoel past hij niet zo goed in de groep." Bovendien nam de onbekende eliminatie dit keer ook nog eens een omgekeerde wending. De winnaar van het dobbelspel mocht bepalen wie naar huis moest. Davy won en besloot dat Grieko moest vertrekken. "Ik ga van mijn hart een steen maken. Grieko, ik ga je naar huis sturen", verkondigde Davy vastberaden.

Het Onbekende: elke maandag om 20u40 bij VTM en nu al volledig op Streamz.› Gepubliceerd maandag 18 maart 2024 om 22:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook