Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Las Ketchup lost het explosieve startschot voor De Foute Party van Qmusic

#ProudToBeFout! Met een knal, die zelfs de foutste party animals versteld doet staan, blaast Qmusic op vrijdag 28 juni opnieuw het dak van de Flanders Expo in Gent met ‘De Foute Party’. Q-dj’s en fans van goeie Foute muziek halen hun meest waanzinnige outfits vanonder het stof voor een onvergetelijke en bruisende avond vol ambiance. Niemand minder dan Las Ketchup is de eerste naam uit de line-up. Dat maakte de girlsband zonet bekend tijdens de ochtendshow van Maarten en Dorothee.

De Spaanse zussen trekken hun kleurrijke glitterpakjes aan en zijn helemaal klaar om de dansvloer live in vuur en vlam te zetten met hun aanstekelijke hit ‘The Ketchup Song’.

Welke legendarische artiesten er naast Las Ketchup nog op het podium van Flanders Expo zullen staan? Van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 maart verklappen Maarten en Dorothee tijdens hun ochtendshow, van 6u00 tot 10u00, elke dag alvast één naam uit de line-up.

Tickets voor De Foute Party zijn vanaf donderdag 21 maart om 8u00 beschikbaar via Qmusic.be.› Gepubliceerd maandag 18 maart 2024 om 10:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook