Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Niet te houden cowboy Johnny Trash doet een Beyoncé’ke

Naast zijn succesvolle theatertournee ‘Trash brengt Cash’ is de Leuvense stand-up comedian Johnny Trash tegenwoordig erg actief op sociale media. Zijn wekelijkse ‘Lul van de week’-filmpjes - die occasioneel eens veranderen naar 'Held van de week' - op Instagram en TikTok gaan hard. De lovende reacties, duizenden views en massa likes, tonen dat zijn originele content alvast gecheckt en goedgekeurd is door het brede publiek.

Ondertussen verblijdt Trash de wereld met wel een zeer aparte versie van de actuele Beyoncé-hit ‘Texas Hold’em’. “Als Queen Bey een pop-country song uitbrengt, komt ze als notoir Country en Cash-fan terecht in mijne muzikale rayon (lacht). Ik moet zeggen dat ze dat geweldig goed gedaan heeft. Ze heeft duidelijk ook mij geïnspireerd, dus ik heb haar clip nagespeeld, en een Nederlandstalige versie gemaakt. In vol ornaat en dat kan je in het geval van het filmpje letterlijk nemen (lacht uitbundig). Laten we zeggen dat ik mij in mijn hoofd nog steeds ‘jong’ voel en virieler dan een kangoeroe, alhoewel die niet bestaan, dat weten we allemaal.” zegt de Leuvense stand-up comedian alluderend op “De kangoeroe Blues”, een liedje uit zijn vorige vol-avond-show.

Op zijn TikTok- en Instagram-kanaal kan je meegenieten van Johnny Trash zijn Beyoncé’ke. Daar vind je ook de andere weekfilmpjes die eveneens goed worden bekeken en gedeeld. Morgen, zaterdag 16 maart 2024 is Johnny Trash met 'Trash brengt Cash' te vinden in OC 't Kastanjehuis te Kooigem, Kortrijk. De show begint om 20u00 en duurt een tweetal uur. Meer info en tickets: https://www.johnnytrash.be


› Gepubliceerd vrijdag 15 maart 2024 om 16:34 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook