Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Opnieuw ophef tijdens opnames The Big Verdick Show: Jeroen Verdick door de brandweer gered

Onstreeks 18u00 vanavond is op Pickx+, de premium tv-zender van Proximus, een gloednieuwe episode te zien van The Big Verdick Show. Zoals de kijker intussen gewoon is, wordt het een aflevering met de meest virale filmpjes, absurde trends en komisch actuele onderwerpen. Het wordt echter vooral een aflevering vol spanning en de nodige portie dramatiek.

Aan het begin is namelijk te zien hoe Jeroen Verdick, de host van het feelgood programma, vast komt te zitten boven in zijn spiksplinternieuwe decor. Om zijn ambitie naar een Kastaar! kracht bij te zetten, vond hij het belangrijk het rock-'n-rollgehalte in de uitzending naar een hoger niveau te tillen. Letterlijk dan.

De weg naar de top ging vlot en snel, maar dan nam de hoogtevrees het over. Hoogmoed komt voor de val, maar dat is gelukkig niet al te letterlijk te nemen. Het resultaat van deze stunt was een telefoontje van de productie naar de brandweer, die hem op hun beurt uit de stellingen kwamen halen. Wanneer Jeroen uiteindelijk bekomen was van het bijzondere voorval, kon de show gelukkig toch hervatten.

De volledige aflevering is vanavond omstreeks 18u00 te bekijken op Pickx+. Volgende week zondag, 24 maart 2024, is er de voorlopig laatste aflevering van het tweede seizoen.


› Gepubliceerd zondag 17 maart 2024 om 15:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook