Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Drama ‘All My Sons’ in het Noordteater kent sterke ticketverkoop

Nog tot en met 24 februari kan je in het Antwerpse Noordteater gaat kijken naar het drama ‘All My Sons’ van de Amerikaanse auteur Arthur Miller, in een regie van Rikkert Van Dijck.

Het verhaal speelt zich af in Amerika, net na de tweede wereldoorlog. Succesvolle zakenman Joe Keller heeft zijn business partner Steve Deever laten opdraaien voor een misdaad die hij zelf heeft begaan, namelijk het goedkeuren van defecte vliegtuigmotoren bestemd voor het leger met als gevolg de dood van 21 piloten. Steve werd hierdoor naar de gevangenis gestuurd, terwijl Joe vrijgelaten werd.

Kate, de vrouw van Joe, kan maar niet aanvaarden dat hun zoon Larry in de oorlog vermist raakte en houdt vast aan het geloof dat hij nog levend is. Dit geloof wordt aangezwengeld door buurman Frank die met het ex-liefje van George, Lydia, is getrouwd. Frank stelt Larry's horoscoop op en vertelt Kate dat Larry nog moet leven, omdat de dag dat hij stierf bedoeld was als zijn "gunstige dag".

Hun andere zoon Chris heeft intussen zijn oog laten vallen op Ann, de dochter van ex-zakenpartner Steve. Zij was eerder de verloofde van Larry en het koppel wil wel samengaan maar heeft het lastig om het aan de ouders te vertellen.

Ann’s broer George, een advocaat, had een ontmoeting met Steve in de gevangenis en komt de waarheid over Joe’s rol in het schandaal te weten. Komt het imperium en de leugens van de heilige familie Keller onder druk te staan? En hoe verloopt de confrontatie tussen de twee families?

Het pakkende drama ‘All My Sons’ wordt opnieuw weer schitterend neergezet door een fantastische cast van het Antwerpse Noordteater. Dit theatergezelschap weet altijd al met kwalitatieve stukken het publiek te ontroeren. Ook deze keer zal je als toeschouwer verbaasd zijn hoe het plot zich ontwikkeld: als publiek hang je letterlijk aan de lippen van de acteurs. Hoe 2 families met elkaar in ruzie gaan na de Tweede Wereldoorlog is an sich niet zoveel verschillend van vandaag. Hoe macht, loyaliteit en rechtvaardigheid zich samen ontwikkelen kan je in het Noordteater ontdekken.

Het stuk ‘All My Sons’ speelt nog maar tot 24 februari. Enkele voorstellingen zijn uitverkocht, maar er zijn nog kaartjes voor de snelle beslissers, o.a. op donderdag 22, vrijdag 23 en zaerdag 24 februari!

‘All My Sons’, nog tot en met 24 februari 2024 in het Noordteater in Antwerpen

Auteur: Arthur Miller
Regie & Vertaling: Rikkert Van Dijck
Regie-assistent: Agnes Gottmann
Cast: Lieve Roelants, Laila Mariën, Hans Claes, Raymond De Bruyne, Vincent De Coninck, Rosalie Delforge, Lieve De Hert, Thomas Schillemans, Peter Renders en Stijn Vermeylen

Meer info op www.noordteater.be


› Gepubliceerd zaterdag 17 februari 2024 om 13:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook