Sterrennieuws
Evenement | Brussel

› K-Pop sensatie Dreamcatcher komt op 1 maart 2024 naar Brussel

Dreamcatcher, de internationaal geprezen K-pop girlband, komt op 1 maart naar het Koninklijk Circus in Brussel met hun "Dreamcatcher 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors]". Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 9 februari om 11:00 uur via greenhousetalent.com.

De recente terugkeer van Dreamcatcher met hun negende mini-album, 'VillainS,' heeft niet alleen het begin gemarkeerd van een serie met een alternatief universum-thema, maar heeft ook opmerkelijk succes behaald door de toppositie te veroveren in de U.S. iTunes Worldwide Albums chart.

De titeltrack, "OOTD" (Outfit Of The Day), toont een niveau van zelfvertrouwen dat verder gaat dan louter narcisme en symboliseert de transformatie van de groep in schurken. "VillainS" bevat ook krachtige nummers zoals "Intro: This My Fashion," "Rising," "Shatter," en "We Are Young," die elk bijdragen aan de kenmerkende muzikale identiteit van DREAMCATCHER.

Na het succes van hun "2022 Dreamcatcher World Tour: [Apocalypse: Follow us]," met als hoogtepunt een uitverkochte show in Parijs, staat de groep op het punt terug te keren naar Europa. Ze brengen hun elektrische podiumaanwezigheid en unieke universum naar Brussel op 1 maart. De 2024 World Tour van Dreamcatcher belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor fans, met een mix van hits en betoverende choreografie.

Info en tickets

1 maart 2024 in Koninklijk Circus, Brussel

Tickets voor de "DREAMCATCHER 2024 World Tour [Luck Inside 7 Doors]" zijn te koop vanaf vrijdag 9 februari om 11:00 uur via greenhousetalent.com.


› Gepubliceerd donderdag 8 februari 2024 om 12:22 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook