Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Arnout Van den Bossche komt in extremis dan toch naar Kursaal Oostende

"De bekendste onbekende comedian van Vlaanderen", dat is de titel die Arnout Van den Bossche zichzelf vaak al spottend aanmeet. De comedian komt met zijn nieuwe voorstelling dan toch naar Kursaal Oostende. Op zaterdag 18 mei 2024 speelt hij er zijn voorstelling "Coach".

Arnout Van den Bossche heeft inmiddels een track record om U tegen te zeggen. Zo wist de comedian inmiddels twee Lotto Arena's uit te verkopen en speelde hij met zijn vorige show, "Burn-out voor beginners", meerdere malen in Kursaal Oostende. Ook met de nieuwe voorstelling gaat het hard. Terwijl "Coach" nog in première moet gaan in januari 2024, zijn nu al verschillende shows van de tournee uitverkocht. Initieel was er voor deze tournee geen voorstelling gepland in Kursaal Oostende omdat het dicht zou gaan voor verbouwingen. Die verbouwingen werden nu enkele maanden uitgesteld en daardoor konden er nog extra shows gepland worden in mei en juni. Daar maakt Arnout Van den Bossche maar wat graag gebruik van om ook een voorstelling in Oostende aan zijn speellijst toe te voegen.

Wie Arnout Van den Bossche aan het werk wil kan dat op zaterdag 18 mei 2024 in Kursaal Oostende.

Tickets en info via www.comedyshows.be


› Gepubliceerd maandag 20 november 2023 om 11:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook