Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen / Nederland

› Snollebollekes verwerken populaire klompendans in nieuwe knaller ‘Trek ’s Aan Die Trekzak’

Nu het veldrijden, de Moose Bars, de après-ski en het carnavalseizoen op gang komen, dropt Snollebollekes, de alom bekende ‘Nachtegaal van het Zuiden’, zijn nieuwe meezinger ‘Trek ’s Aan Die Trekzak’. Na o.a. de klassiekers ‘Springen Nondeju’, ‘Links Rechts’, ‘Vrouwkes’ en andere feestvarianten is de nieuwe single opnieuw een voltreffer. Als je goed luistert, herken je meteen de populaire klompendans die al maanden een rage is op TikTok. Snollebollekes verwerkte vakkundig deze heerlijke melodie in een nieuwe knaller.

Kijken


Naast het dansje leent ‘Trek’s Aan Die Trekzak’ zich ook perfect voor een heerlijke polonaise op de schlagerfeestjes of het carnaval. Meesterlijk, geniaal, maar vooral ook lekker leutig en loepzuiver. De beelden voor de videoclip werden gedraaid tijdens de afgelopen, uitverkochte ‘Live In Concert’-reeks in het kolkende GelreDome.

Afgelopen zomer walste Snollebollekes door Vlaanderen met geslaagde doortochten in het VRT 1-muziekprogramma ‘Zomerhit’, maar was hij ook dé topartiest op o.a. de uitverkochte Foute Party en Kamping Kitch Club. Het zijn mooie voorbeelden van de grote populariteit van Snollebollekes in Vlaanderen. Schrijf maar op dat deze ‘Trek ’s Aan Die Trekzak’ opnieuw een voltreffer wordt voor dé ultieme party-act bij uitstek! Wedden dat je hem na één luisterbeurt al spontaan kan meezingen?


› Gepubliceerd vrijdag 3 november 2023 om 15:11 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook