Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Opnames ’The Big Verdick Show’ stilgelegd door uit de hand gelopen Hot Chip Challenge

Aanstaande maandag 6 november 2023 is er op Pickx+, de premium tv-zender van Proximus, een gloednieuwe aflevering te zien van ’The Big Verdick Show’. Het late night-programma waar comedian en host Jeroen Verdick de online wereld induikt en er de grappigste filmpjes, leukste trends en nieuwste challenges bovenhaalt, zorgt wekelijks voor een half uurtje feelgood tv.

Zoals het een goede gastheer betaamt, wil ook Jeroen aan den lijve ondervinden wat die challenges inhouden. Vol moed werd de Hot Chip Challenge dus in de rubriek 'The Verdick Trick' geschreven. Het concept is simpel: één chipje, gekruid met de heetste peper van de wereld. Bij de uitvoering daarentegen, ging het toch even mis. De chip was zo ondragelijk heet, dat de opnames integraal moesten stilgelegd worden. Jeroen kon niet langer zijn tekst lezen, riep het uit van de pijn en kon de volgende rubriek 'The Verdickflik' niet meer aanvatten. De crew besliste finaal om de opnamedag daarbij af te ronden.

Elke maandagavond is er een gloednieuwe aflevering van 'The Big Verdick Show' te bekijken op Pickx+ om 23u00.


› Gepubliceerd vrijdag 3 november 2023 om 20:08 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook