Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Uitverkocht Sportpaleis omarmt Metejoor

Precies een jaar geleden kondigde Metejoor zijn allereerste soloshow aan in het Sportpaleis, en vanavond was het eindelijk zover. Twee jaar na de release van zijn debuutalbum betrad hij met brede glimlach het podium voor de eerste van twee uitverkochte avonden in het Sportpaleis. De focus van het concert lag volledig op de muziek, met oprechte songs gebracht door Joris en zijn straffe liveband, zijn zus Lisa en 6 backing vocals. De muzikale perfectie werd ondersteund door knappe beelden op een indrukwekkende videowall. Een auditief en visueel spektakel, waarbij inhoud primeerde.

Joris wilde met zijn eerste solo shows in het Sportpaleis trouw blijven aan zichzelf en slaagde daar met brio in bij zijn 17 500 fans. De sterke composities met de uit het dagelijkse leven gegrepen teksten nestelden zich in de harten van de aanwezigen. De artiest, die de afgelopen jaren een innige band met zijn publiek heeft opgebouwd, wentelde zich in de warmte die van de tribunes rolde. Met een lach en een traan. Opmerkelijk was het nummer ‘Groot’, waarbij Metejoor werd begeleid door maar liefst 35 drummers, strategisch verspreid in de zaal, wat zorgde voor een unieke muzikale 360° belevenis.

Metejoor, bekend om zijn vele duetten, verraste het publiek ook met enkele Nederlandse gastartiesten. Met Hannah Mae ("Wat wil je van mij"), Babet ("1 op een Miljoen"), Emma Heesters ("Rendez-Vous") en Snelle ("Kijk ons nou") waren alle originele stemmen van de partij.

Metejoor 2025

Metejoor heeft 1 november 2025 al in zijn agenda omcirkeld. Hij wil rustig de tijd nemen om te werken aan nieuwe nummers die hem in staat zullen stellen om een geheel nieuwe show aan zijn fans te kunnen presenteren.

Tickets voor Metejoor op zaterdag 1 november 2025 gaan in verkoop vanaf maandag 6 november 2023 om 11u via sportpaleis.be met een vroegboekkorting tot en met 31 december 2023.


› Gepubliceerd vrijdag 3 november 2023 om 23:48 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook