Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› De stress bij de bakkers neemt toe: Wie moet de baktent vandaag verlaten?

Een tweede lading bakkers schuift uit de oven in de tweede aflevering van Bake Off Vlaanderen. De spanning is alvast te snijden in de tent, want op het einde van de aflevering zal één bakker zijn of haar schort aan de haak moeten hangen. Net als de temperatuur in de tent, loopt ook het stressniveau hoog op bij de meeste bakkers. Bij Jante loopt de eerste proef alvast niet van een leien dakje, en dat vindt ook de jury. Voor Vlaams Parlementslid Katia is het vooral zaak kalm te blijven en de tijd niet uit het oog te verliezen.

De bakkers van deze week

Katia (55) woont in Liedekerke met haar gezin. Ze is professor communicatiewetenschappen en werkt als Vlaams parlementslid voor Vooruit. Als een vat vol passie strijdt ze voor de voorkeurstemmen van Herman & Regula.

Felix (16) is de Junior van dit seizoen en dat mag letterlijk genomen worden: drie jaar geleden nam hij deel aan Junior Bake Off. Ondertussen zit hij in het vijfde middelbaar en is hij klaar om te tonen wat hij op die korte tijd heeft bijgeleerd. Een man met een missie!

Jante (25) is een Kempische spring-in-‘t-veld. Hoewel ze barst van de energie, werkt ze als verpleegkundige op de slaapafdeling van een ziekenhuis. Jante zelf is wide awake maar droomt wel volop van de winst.

Stephen (41) werkte als professor plantenbiologie in Zuid-Korea. Na 8 jaar in jetlag-modus te leven, keerde hij terug naar huis om er meer tijd te spenderen met zijn vriend. Stephen is een pietje precies en dat toont zich ook in zijn baksels.

Aron (38) is verlichtingstechnieker uit Antwerpen. In zijn vrije tijd verliest deze hippe geek zich in rollenspellen zoals Dungeons & Dragons. Hij is niet alleen een bevlogen game master, maar ook een masterchef.

Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag om 20u op Play4 en op GoPlay.


› Gepubliceerd zaterdag 4 november 2023 om 13:45 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook