Sterrennieuws
Musical | Vlaanderen

› Verfrissende productie You Are My Sunshine in Fakkeltheater Antwerpen

Nog tot 22 oktober kan je in het Antwerpse Fakkeltheater gaan kijken naar You Are My Sunshine. Gisteren ging de beklijvende musical in première. Wat ons betreft is de voorstelling een intrigerende vernieuwende Vlaamse musical met heel wat verhalende kracht en diepgang. Een must see!

HET VERHAAL

Lena en Britt. Ze kennen elkaar niet. De ene is 15, de ander 45. Door een onfortuinlijke speling van het lot ontmoeten ze elkaar op een plek die ze allebei koesteren in hun hart. Hun beider favoriete plek op aarde. Een vakantiehuis. En ze wachten daar samen tot de voorzienigheid voor hen een beslissing neemt.

Ze worden lotgenoten, leerling en lerares, hartsvriendinnen, moeder en dochter. Ze proberen samen achter een groot mysterie te komen. Hoe kan het dat je leeft en toch niet leeft? Hoe zet je oneindigheid om in eindigheid? Hoe manipuleer je het leven…als je in een coma ligt?

Deze voorstelling is een eerste samenwerking tussen Ann Van den Broeck als componiste en Stany Crets als auteur. Ann neemt in dit aangrijpende verhaal over twee vrouwen die elkaar door een speling van het lot ontmoeten, ook één van de twee hoofdrollen (Britt) voor haar rekening. Voor de andere hoofdrol, die van Lena, viel de keuze op nieuw aanstormend talent Sophie Janssens.
De voorstelling speelt tot 22 oktober in het Antwerpse Fakkeltheater.

Info en tickets: www.deepbridge.be


› Gepubliceerd zaterdag 7 oktober 2023 om 12:07 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook