Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Aaron Blommaert brengt nieuwe single Deurbel uit

Deurbel is de langverwachte 2e single van Aaron Blommaert. Deze song brengt alvast een positieve energie en catchy refrein met zich mee!

Deurbel gaat over hoe ‘liefde op het eerste gezicht’ aanvoelt. De eerste keer dat Aaron dit liedje volledig inzong, kreeg hij de song niet meer uit zijn hoofd. En hij is niet de enige.
Net hetzelfde gevoel als wanneer je dit zelf meemaakt, een persoon die je één keer ziet en die je maar niet uit je hoofd krijgt, zonder dat je zelfs weet wat diens naam is.

Eén gelukkige winnaar zal (na inschrijving) vandaag een bezoek krijgen van Aaron aan de voordeur. Omdat Aaron onmogelijk bij alle geregistreerde fans kan langsgaan, nodigt hij hen uit om vandaag tussen 15u en 17u aan zijn deur aan te bellen. Waar zal Aarons deur precies staan? De locatie kunnen fans achterhalen door de tips te bekijken die gedeeld werden via Aarons sociale media.

Na het winnen van The Masked Singer, werd zijn eerste single ZONDE meteen een zomerhit. De voorbije maanden beleefde Aaron ook zijn allereerste performances op grote podia & TV Shows samen met zijn liveband. Momenteel is Aaron iedere dag te zien als Raven in Familie. Op vrijdagavond presenteert hij met veel enthousiasme The Voice Kids.


› Gepubliceerd vrijdag 20 oktober 2023 om 14:41 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook