Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Nieuwe single voor Steve Tielens & Wendy Van Wanten: "Het Staat In De Sterren Geschreven"

Na het vorige "Jij Hoort Bij Mij" zingt Steve Tielens opnieuw een duet met Wendy Van Wanten. Vriendschap is een mooi gebaar in een mensenleven. Zo ook de vriendschap tussen Wendy Van Wanten en Steve Tielens. Toen ze elkaar ontmoetten, was er meteen een klik. Ze hadden dezelfde interesses, dezelfde passie voor muziek en ze voelden zich meteen goed bij elkaar.


Deze vriendschap leidde tot een prachtige ballade "Het Staat In De Sterren Geschreven", een klassieker van Will Tura die al vele jaren wordt geliefd door het publiek. Wendy Van Wanten en Steve Tielens hebben dit nummer in een schitterende nieuwe productie gegoten. Ze hebben er zelfs een Spaanse twist aan gegeven, met hier en daar een vleugje gitaar.

Voor de videoclip vlogen ze naar het zonnige Spanje en kozen ze het mooie stadje Altea uit voor het decor.
Deze prachtige nieuwe ballade benadrukt de kracht van vriendschap en muziek. De videoclip (gemaakt door het team van CameraWorks) is een ode aan de vriendschap en de liefde voor muziek.

Dit nieuwe nummer is tevens een voorbode van een nieuw full-album, dat begin volgend jaar verschijnt.

"Het Staat In De Sterren Geschreven" is vanaf vandaag vrijdag 20 oktober te beluisteren via de gekende streamingdiensten en sociale media.


› Gepubliceerd vrijdag 20 oktober 2023 om 23:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook