Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› 'Opera d'Amore' trapt Benelux tour op 8 oktober 2023 af in Antwerpen

In oktober 2023 strijkt het internationaal gelauwerde en verbluffende spektakel 'Opera d'Amore' neer in België. Stadsschouwburg Antwerpen dompelt op 8 oktober als eerste locatie het Belgische publiek onder in de betoverende wereld van deze vernieuwende voorstelling, die 10 iconische operascènes uit 7 van de grootste opera's aller tijden samenbrengt in één onvergetelijk spektakel. Aansluitend reist de adembenemende productie door naar Capitole Gent (10/10), Nieuwe Luxor Rotterdam (12/10), Le Forum Luik (14/10) en Vorst Nationaal (15/10). 'Opera D'Amore' is een visueel prachtige show die liefde en muziek viert. Een unieke opera-ervaring die iedereen moet beleven.

Aanschouw de meeslepende liefdesscènes, duetten, aria's en ouvertures van legendarische componisten zoals Verdi, Puccini en Bizet, tot leven gebracht door uitzonderlijke stemmen en baanbrekende podiumtechnologieën. Deze magische reis wordt gepresenteerd met kristalhelder geluid en indrukwekkende visuele technologie, waarbij het podium tot leven komt met vijf enorme LED-schermen die een 4K-resolutie virtuele 3D-omgeving bieden. Podiumkunsten en cinema worden naadloos gecombineerd, waardoor de historische kunst van opera naar de 21e eeuw gebracht wordt!

Enkele van de opgevoerde acts zijn afkomstig uit de volgende opera's:
- Carmen
- Rigoletto
- Tosca
- La Bohème
Verteld door de zeer getalenteerde Keneward Hill, die het publiek met kennis door elke act leidt.

'Opera d'Amore' is een unieke kennismaking met de wereld van de opera. Het publiek, vooral degenen die niet zo bekend zijn met de kunst van opera, wordt door de verteller door de eeuwen heen geleid. De gecodeerde conflicten van liefde in elke scène worden onthuld en er wordt zowel een korte samenvatting van de opera gegeven, als een uitleg over wat er in de volgende scène gebeurt. Geen wonder dus dat de meeste toeschouwers de show als 'pure magie' omschrijven.

Tickets & info 'Opera d'Amore' in oktober 2023 in Antwerpen, Gent en Brussel: ticketmaster.be

Tickets:
Stadsschouwburg Antwerpen en Capitole Gent
39 euro — 52 euro — 64 euro — 76 euro— 88 euro
20 euro (beperkt zicht) enkel voor Capitole Gent
Vorst Nationaal: 42 euro — 64 euro — 76 euro — 88 euro

Voor tickets die je aan de kassa koopt, rekent be•at een extra servicekost van 2 euro aan.

Tickets & info: ticketmaster.be


› Gepubliceerd dinsdag 5 september 2023 om 20:31 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook