Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› AuFond Producties start met de repetities van Zo Mooi Zo Blond

AuFond Producties, het productiehuis achter o.a. The Broken Circle Breakdown ging deze week van start met de repetities van: Zo Mooi, Zo Blond! Deze zomerse komedie met Vlaamse hitmuziek uit de jaren ’70 gaat op 8 oktober in première in Theater Elckerlyc met een heuse sterrencast, waaronder Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Yanni Bourguinon, Ivan Pecnik, Lisa Gerlo, Brent Pannier, Maarten Bosmans en Laure Ven.

Zo Mooi, Zo Blond is een muzikale komedie van Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst en Danny Verbiest. De productie speelde exact 20 jaar geleden met Nicole en Hugo in hetzelfde theater als waar het nu zal te zien zijn: Theater Elckerlyc. Regisseur Manu Jacobs leidt samen met Helle Vanderheyden die instaat voor de choreografie de repetities. En tijdens zo'n eerste repetitieweek worden we alvast heel wat weetjes wijzer. Zo krijgen we een steroptreden van hondje Tasha (huisdier van Jacky Lafon) in de voorstelling, Maarten Bosmans is letterlijk en figuurlijk weer voor het eerst op de been met de eerste repetities. Geena Lisa waagt zich aan haar eerste muzikale komedie. Choreografe Helle Vanderheyden zorgt ervoor dat Ivan Pecnik en Geena Lisa waardig in de voetsporen treden van Nicole & Hugo op de tonen van "Zo mooi, zo blond". Yanni Bourguigon en Lisa Gerlo gaan voor de extra uitdaging om deze repetities te combineren met de tv-opnames van Familie en de Buurtpolitie. En ondertussen is het productieteam volop bezig om het decor van de camping een mooie plek te geven in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Zo Mooi, Zo Blond is fun en ambiance voor het hele gezin. Muziek van o.a. Nicole & Hugo, Ann Christy, Jimmy Frey, Rita Deneve en Louis Neefs dartelt vrolijk tussen deze hilarische komedie. De productie speelt tussen 6 oktober en 29 oktober in Theater Elckerlyc.
Info en tickets: www.aufondproducties.be

ZO MOOI ZO BLOND - een hilarische muzikale komedie met meezingers voor het hele gezin

Blankenberge, jaren ’70. Nicole en Hugo staan te schitteren in Het Witte Paard, de jeugd fladdert rond op de tonen van Vlaamse hits en de zon verwent de campingbezoekers van Camping Bonanza. Op die camping ontmoeten we vaste vakantieganger Jeanine (Jacky Lafon), die plots nieuwe buren krijgt. Cois en José “van ’t Kiel” (Geena Lisa Peeters & Ivan Pecnik). Jammer genoeg klikt het niet tussen deze nieuwe buren, maar dankzij campinguitbater Sylvain (Maarten Bosmans) blijft de sfeer erin met de beste Vlaamse muziek uit de jaren ’70. En de kinderen (Yanni Bourguignon, Lisa Gerlo, Brent Pannier en Laure Ven) ontdekken ondertussen de liefde… en mekaar!

TICKETS EN INFO

Een hilarische muzikale komedie met meezingers voor het hele gezin

PRODUCTIE:
AUFOND PRODUCTIES

CAST:
Jacky Lafon, Geena Lisa Peeters, Ivan Pecnik, Yanni Bourguignon
Lisa Gerlo, Maarten Bosmans, Brent Pannier, Laure Ven

AUTEURS:
Walter Van De Velde, Hans Bourlon, Gert Verhulst, Danny Verbiest

REGIE:
Manu Jacobs

CHOREOGRAFIE:
Helle Vanderheyden

LOCATIE:
Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85-87 in Antwerpen

SPEELDATA
* Vrijdag 6 oktober – 20u
* Zaterdag 7 oktober – 20u
* Zondag 8 oktober – 15u
* Vrijdag 13 oktober – 20u
* Zaterdag 14 oktober – 20u
* Zondag 15 oktober – 15u
* Vrijdag 20 oktober – 20u
* Zaterdag 21 oktober – 20u
* Zondag 22 oktober – 15u
* Donderdag 26 oktober – 14u (voordeelnamiddag)
* Vrijdag 27 oktober – 20u
* Zaterdag 28 oktober – 20u
* Zondag 29 oktober – 15u

TICKETPRIJZEN
VIP €59
CAT1 €39
CAT2 €35
CAT3 €31

Tickets zijn vanaf vandaag te koop op www.aufondproducties.be.


› Gepubliceerd donderdag 7 september 2023 om 15:16 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook