Sterrennieuws
Evenement | Europa

› Tim Kusters (28) is de nieuwe Mr Gay Europe 2023

Na een hectische week met veel sterke finalisten was het de 28-jarige digitale marketing- en communicatiespecialist Tim Küsters wonende in het Belgische Lint, die komend jaar de titel Mr Gay Europe mag dragen. Als 1st-Runner Up Mr Gay Belgium en geboren Nederlander vertegenwoordigde hij The Netherlands.

Na een werkelijk magische week in de Alnwick Garden and Castle, met verschillende uitdagingen en sociale bijeenkomsten, vond de finale zelf afgelopen weekend plaats in de Alnwick Garden in Newcastle (UK).

Tim gaat meteen aan de slag met een nieuw project gericht op geestelijke gezondheid en eenzaamheid in de LGBTQ+ gemeenschap.

Ook Mister Gay Belgium Maarten Truijen uit het Limburgse Kinrooi viel in de prijzen in deze internationale verkiezing. Zo won hij de awards van Mister Photogenic, Mister Congeniality en was hij de winnaar van de online voting.

Als vertegenwoordiger van de Tsjechische Republiek werd Kevin Drábek tweede en de Groot-Brittannië David Allwood derde.


› Gepubliceerd zondag 27 augustus 2023 om 13:15 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook