Sterrennieuws
Televisie | Vlaanderen

› Eerste Vlaanderen Muziekland meteen een schot in de roos

Presentatoren Katja Retsin en Sverre Denis werden gisteren, donderdag 6 juli 2023, in Dendermonde hartelijk ontvangen voor de terugkeer van Vlaanderen Muziekland. Het concept dat 9 jaar in de koelkast zat, wordt dankzij Proximus-zender Pickx+ deze zomer nieuw leven ingeblazen. Een overvolle Grote Markt, honderden enthousiaste muziekliefhebbers en een topselectie Vlaamse artiesten, gaven kleur aan de allereerste opname. Eén ding was meteen glashelder: het smaakt naar meer!

De iconische voorgevel van het Dendermondse stadhuis bood de ideale achtergrond voor de knallende optredens van Stan Van Samang, The Starlings (& Ozark Henry), Gers Pardoel, Cherine, Samson & Marie, Isabelle A en Get Ready. Het uitbundige en talrijk aanwezige publiek was niet alleen afkomstig uit Dendermonde, maar ook vanuit de omliggende gemeenten zakten velen af om deze topartiesten live aan het werk te zien. De leuke zomerse sfeer, de vele lachende gezichten bij jong en oud en het oorverdovende applaus, zetten meteen de toon voor de rest van de Vlaanderen Muziekland-tour. Die trekt nu verder langs Kortrijk, Aalst, Lommel, Bilzen, Tienen, Maaseik en Brugge.

Meezingen en -dansen vanuit de huiskamer op Vlaanderen Muziekland Dendermonde, kan via Pickx+ op donderdag 20 juli 2023 vanaf 21u15. Heruitzendingen op zondag om 12u en 22u15, en dinsdag omstreeks 18u. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx Live. De social media van Pickx+ geven dankzij Jérémie Vrielynck een exclusieve blik achter de schermen.


› Gepubliceerd vrijdag 7 juli 2023 om 12:34 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook