Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Verjaardagskalender Calendar Girls brengt mooi bedrag op ten voordele van Stichting Tegen Kanker

De damescast van het legendarische én op ware gebeurtenissen gebaseerde theaterstuk CALENDAR GIRLS met Ann Van den Broeck, Sandrine André, Greet Rouffaer, Katrien De Becker, Katja Retsin, Veerle Malschaert en Mieke Bouve maakte een semi-naakte verjaardagskalender t.v.v. de Stichting tegen Kanker. Backstage Producties schenkt de opbrengst van deze kalender integraal aan Stichting Tegen Kanker. De kalender werd online en in Theater Elckerlyc verkocht tijdens de voorstellingen van Calendar Girls en blijft online te koop tot en met 1 juli op www.backstage-producties.be.

Actrice Ann Van den Broeck is meter van de Stichting tegen Kanker en mocht zondag 14 mei, na afloop van de laatste voorstelling een eerste cheque overhandigen aan de Stichting Tegen Kanker. Het gaat om een bedrag van € 16.684,58: "Ik ben iedereen dankbaar die een kalender kocht. Deze som gaat integraal naar Stichting Tegen Kanker en zal gebruikt worden voor verder onderzoek naar de bestrijding van kanker."

Producent James Cooke is in de wolken met het resultaat dat integraal naar Stichting Tegen Kanker gaat: "Ik ben blij dat wij als producent mee dergelijke initiatieven voor het goede doel kunnen ondersteunen. Heel wat Vlamingen worden van dichtbij geconfronteerd met kanker. We zijn dan ook bijzonder trots dat we nu al dit mooie bedrag kunnen overhandigen."
De verkoop van de kalender blijft online nog zeker openstaan tot einde seizoen (tot 1 juli 2023).

Info kalender: https://www.backstage-producties.be/programma/verjaardagskalender.


› Gepubliceerd dinsdag 16 mei 2023 om 12:54 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook