Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Komende winter verzamelt Winterrevue With Friends het kruim van de Vlaamse showbizz

Backstage Producties kijkt er nu al naar uit. Op 15 december start de Winterrevue "WITH FRIENDS" in een regie van Stefan Staes met Hugo Sigal als Master of Ceremony. Het publiek wordt opnieuw verwend met een fantastische show verzorgd door de vaste ploeg met o.a. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke. Deze keer gaat de producent nog een stapje verder en pakken ze uit met iets nieuws: Hugo verwelkomt elk weekend nieuwe, bekende "friends" op de winterrevue.

Gert Verhulst & James Cooke doen mee tijdens het openingsweekend, Kürt Rogiers schittert een weekje later op hetzelfde podium, Luc Appermont & Bart Kaëll staan garant voor een legendarische oudejaarsavond en zanger Christoff zorgt de week daarna dat het dak eraf gaat. Publiekslievelinge Karen Damen vergezelt Hugo op 11 en 12 januari. De Winterrevue "WITH FRIENDS" sluit af in stijl met Peter Van de Veire als centrale 'friend'. Deze editie belooft er eentje te zijn met het bestaande, ijzersterke concept in combinatie met een flinke "wow"-factor door deze hele resem bekende namen. Het wordt dus moeilijk kiezen voor het publiek. En... er is voor ieder wat wils!

Er werkt een ervaren creatief team mee aan deze winterrevue met o.a. choreograaf Laurent Flament, Thomas Vanhauwaert met een live orkest van zes muzikanten onder zijn leiding, vocale leiding door Ann Van den Broeck en regisseur Stefan Staes.

Co-producent Dirk Van Vooren van Backstage Producties reageert enthousiast: Ik kijk er naar uit om deze Winterrevue aan het publiek te laten zien, want het zal een upgrade zijn van wat Winterrevue tot nu toe geweest is. Veel show, glitter & glamour, aangevuld voor het eerst met extra Special Guests. Dit is zowel voor het publiek als voor cast en crew een extra uitdaging in vergelijking met wat de Winterrevue tot nu toe geweest is. In de donkerste tijden van de winter, zorgen we voor een kleurrijke show waarbij het publiek meer dan waar voor zijn geld krijgt.

De Winterrevue "WITH FRIENDS" is te zien van 15 december 2023 tot en met 14 januari 2024 in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Info en tickets: www.backstage-producties.be

WINTERREVUE "WITH FRIENDS"

Tradities zijn er om in ere te houden! Ook dit jaar zal Theater Elckerlyc weer uit haar voegen barsten en kondigen we met heel veel trots een nieuwe Winterrevue aan.

Een spetterende cast, een energiek ensemble en een knallend live orkest zullen schitteren als nooit tevoren. Het theaterpubliek zal weer getrakteerd worden op een avond vol muziek, ambiance en hilarische sketches voor de hele familie.

Backstage producties produceert een gloednieuwe revue vol entertainment in een regie van Stefan Staes, met het bekende team on stage, nl. Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden, Laurenz Hoorelbeke en tevens een resem ‘special guests’ met Gert & James, Luc & Bart, Kürt Rogiers, Christoff, Karen Damen en Peter Van de Veire. Hugo Sigal is de 'Master of ceremony' tijdens elke voorstelling.

Dit wordt ongetwijfeld weer de meest kleurrijke ‘feel-good’ show in de donkerste periode van het jaar.

LINE UP FRIENDS

Elke voorstelling met: Master of Ceremony Hugo Sigal, Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en Laurenz Hoorelbeke.
Gert & James: 15 tot en met 17 december
Kürt Rogiers: 22 en 23 december
Luc & Bart: 29 tot en met 31 december
Christoff: 5 tot en met 7 januari
Karen Damen: 11 tot en met 12 januari
Peter Van de Veire: 13 tot en met 14 januari

ALGEMENE INFORMATIE EN TICKETS

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen

Productie: Backstage Producties

WINTERREVUE "WITH FRIENDS"
Vanaf 15 december 2023

TICKETPRIJZEN
VIP: € 75,00
Cat 1: € 55,00
Cat 2: € 45,00
Cat 3: € 35,00

TICKETPRIJZEN OUDEJAARSAVOND
VIP: € 80,00
Cat 1: € 60,00
Cat 2: € 50,00
Cat 3: € 40,00

Tickets en informatie:
www.backstage-producties.be


› Gepubliceerd zaterdag 3 juni 2023 om 08:23 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook