Sterrennieuws
Evenement | Vlaanderen

› Wat een feest was de tweede editie van Ambiance XL in Stadsfeestzaal Aarschot

"Het ideale moment om een feestje te bouwen!" Dat dachten heel wat schlagerliefhebbers wanneer ze op de vooravond van 1 mei naar de Stadsfeestzaal van Aarschot afzakten voor Ambiance XL. Feestbeest himself, zanger-entertainer Johan Veugelers, bracht met partner Anja Put een fijne gezellige feestavond naar zijn hometown waar stevig gezwaaid, gegeten, gedronken en gedanst kon worden.

Nadat in juni 2022 voor de eerste editie gekozen werd voor Den Egger in Scherpenheuvel, opende de Stadsfeestzaal van Aarschot gisteren de deuren voor de tweede editie van Ambiance XL. De affiche was dan ook veel belovend en heel wat liefhebbbers uit de regio zakten af voor een gezellige avond.

DJ Kurt bracht iedereen al in de juiste sfeer waarna Eveline Cannoot de avond op gang mocht trappen. De eerder rustige start werd al gauw vergeten, want de echte kleppers moesten nog komen. Wim Soutaer slaagde er in om iedereen aan het dansen te krijgen. "Allemaal" de handen in de lucht was de centrale boodschap!

Gene Thomas was in zijn nopjes. Hij bracht enkele klassiers uit zijn nineties-repertoire afgewisseld met liedjes uit het VTM-programma Liefde Voor Muziek.

Maar het was vooral uitkijken naar de organisator zelf, Johan Veugelers, die de partytrein helemaal op gang trapte. Met de accordeon in de handen en een sterk showballet was het zwaaien en dansen geblazen. Hij weet dan ook als geen ander om de zaal te entertainen. Deelnemers aan Ambiance XL leerden hun buren naast zich kennen en sloten nieuwe vriendschappen. Zo gezellig!

“We kozen dit jaar bewust voor onze thuisstad. We hebben het afgelopen jaar onze oren goed opengehouden en wisten perfect wat de Aarschotenaren wilden," wist Anja Put, die samen met partner Johan Veugelers het feestje organiseerde.

Regiogenoot Sergio gaf dan het startshot van een heuse Ambiance XL-polonaise. In de ‘Party Edition’ kwamen na de optredens nog heel wat DJ's langs zodat er nog tot de hele vroege uurtjes gefeest kon worden. DJ Kurt, DJ Lobel, DJ Milano, RONNY RETRO en DJ Wout hebben de hele keet op z’n kop gezet.

Tot volgend jaar? Wij kijken er alvast naar uit!


› Gepubliceerd maandag 1 mei 2023 om 10:49 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Evenement

dinsdag 21 november 2023 om 06:00 uur

› Humo’s Comedy Cup 2023 nadert ontknoping

zaterdag 18 november 2023 om 17:33 uur

› Sinterklaas vond geen stoute kinderen


Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook