Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Peter Luts zoekt nieuwe zangeres voor Belgische danceformatie Lasgo

Gerenommeerd dj en producer Peter Luts gaat op zoek naar een nieuwe zangeres voor danceformatie Lasgo. Sinds 2001 noteerde deze Belgische hitmachine maar liefst 7 top 10-hits in de Ultratop 50 en scoorde ook internationaal met danceclassics als ‘Something’, ‘Alone’, 'Surrender’, ‘Pray’, ‘All Night Long’, ‘Out Of My Mind’ en ‘Gone’. Met de stevige revival van de dance, komt de zoektocht naar een jonge, talentvolle zangeres die met Lasgo nationaal en internationaal wil touren zeker niet onverwacht.

Peter bundelt voor dit Lasgo-avontuur opnieuw de krachten met de Belgische dj-producer Jef Martens, beter bekend onder zijn artiestennaam Basto. Jef produceerde o.a. de wereldwijde nummer 1-hit Scream & Shout van Will.I.Am en Britney Spears. Naast een reeds bestaand hitrepertoire en de garantie op een mooie tour, mag de gelukkige zich dus ook verheugen op het uitbrengen van nieuwe Lasgo-hits.

“Het maken in de showbizz en leven als een popster spreekt nog steeds tot de verbeelding, maar lijkt voor de meesten slechts een verre, ongrijpbare droom”, zo zegt Peter Luts. “Maar wat als die droom plots heel tastbaar wordt en wel voor het grijpen ligt? Wat als jij binnen het jaar de kans zou krijgen om als zangeres van een internationale dance act, met een eigen hitrepertoire om U tegen te zeggen, de wereld rond te reizen? Want dat is exact wat we aanbieden en waar deze muzikale zoektocht zich in onderscheidt van zowat alle anderen!

“Ben (of ken) jij dus een getalenteerde zangeres van tussen de 18 en 30 jaar, met een frisse, commerciële look, een eigentijdse stem die zich leent voor dance en popmuziek, én zie je het helemaal zitten om als zangeres internationaal te touren… dan is Lasgo op zoek naar jou!”, besluit Luts enthousiast.

Je kan je aanmelden voor de audities via auditie@lasgo.be. Naast je persoonlijke gegevens (naam, leeftijd, woonplaats), wordt er ook gevraagd een leuke foto van jezelf, een korte bio met motivatie waarom jij het kan/wil zijn én een audio en/of videofile waarop je je vocale capaciteiten toont te bezorgen.


› Gepubliceerd woensdag 26 april 2023 om 21:37 uur door Robrecht Van Goolen


› Meer berichten uit Muziek

vrijdag 10 mei 2024 om 12:47 uur

› Walter Grootaers brengt twee nieuwe singles uit

donderdag 1 februari 2024 om 10:56 uur

› Nikki (25) is nieuwe zangeres danceformatie Lasgo

dinsdag 31 oktober 2023 om 21:26 uur

› Meryn lanceert debuutsingle Dancing While Destroyed


Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook