Sterrennieuws
Gossip | Vlaanderen

› Martine Prenen, Zsofi Horvath, Eveline Hoste en Cynthia Reekmans testen nieuwe make-up uit op basis van bloemen

Het walhalla voor wie houdt van bloemen, dat is wat beautyonderneemster Caroline Rigo (Rigorgeous) met haar nieuwe Flowercollectie van het natuurlijke minerale make-upmerk Cent Pur Cent aanbiedt. Voormalige Miss Belgian Beauty’s Cynthia Reekmans, Zsofi Horvath en Eveline Hoste mochten samen met gezondheidscoach Martine Prenen de nieuwe blushes, oogschaduw, lipsticks en oils in avant-première uitproberen.

Sowieso is elke vrouw een bloem, iets wat je moet koesteren. Die moet je goede voeding geven, maar ook veel licht en liefde. Het mooie aan deze collectie, waar je bijvoorbeeld ook een heerlijke ruiker helende rozen terugvindt op de ingrediëntenlijst, is dat je jezelf als bloem nog eens extra in de verf kan zetten. Bovendien hebben Caroline en haar team niet alleen respect voor de natuur, maar ook voor de huid”, zegt Martine Prenen enthousiast.

› Gepubliceerd donderdag 27 april 2023 om 19:35 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook