Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Backstage Producties maakt hoofdcast komedie Mannen met Hakken bekend vanaf 17 november in Theater Elckerlyc

Backstage Producties kondigde in februari al vier nieuwe voorstellingen voor het komende theaterseizoen 2023-2024 aan. Half november gaat het productiehuis in première met Mannen Met Hakken. Met dit stuk mogen we ons verwachten aan een nieuwe creatie, nl. een pittige komedie waarbij de cast door het leven gaat op hoge hakken. Niemand minder dan Manou Kersting staat in voor de regie van deze komedie. Vandaag onthult Backstage Producties de namen van de hoofdcast. Kersting gaat aan de slag met Chris Van Espen, Jo Hens, Sergej Lopouchanski, Bart Van Avermaet en Ivan Pecnik. Deze keer halen ze hun mooiste paar hakken boven. Dat belooft!

Manou Kersting kijkt al uit naar de repetities komend najaar: "In iedere Man schuilt een Vrouw. Als zij uit de Man breekt is het de vraag wie het hardst onder de indruk gaat zijn... de omgeving of de Man zelf.", klinkt het mysterieus.

MANNEN MET HAKKEN: synopsis

Een groep cafévrienden van verschillende pluimage krijgen het niet meer voor elkaar om financieel de touwtjes aan elkaar te knopen. In het geheim beslissen ze daarom om uit hun comfortzone te treden, want alleen een grondige carrièreswitch zal hen redden. Extra geld verdienen door te gaan entertainen! Niet als stoere macho’s maar als drag queens. Zo blijven ze onder de radar voor hun argwanende vrouwen en stappen ze elk weekend onherkenbaar in de spotlights om volle zalen te trekken. Hun eergevoel is echter nog iets groter dan hun succes! Lukt het hen om incognito te blijven? En vooral, redden ze hiermee de financiële situatie van hun gezin?

Een avond vol geëpileerde kuiten en glimmende paillettejurken. Kortom, een hoogstaande komedie!

INFO EN TICKETS:

Locatie: Theater Elckerlyc, Frankrijklei 85-87, 2000 Antwerpen
Productie: Backstage Producties

MANNEN MET HAKKEN: Vanaf 17 november 2023

TICKETPRIJZEN:
VIP: € 59,00
Cat 1: € 39,00
Cat 2: € 35,00
Cat 3: € 31,00
Voordeelnamiddag: € 31,00

Tickets en informatie:
www.backstage-productie


› Gepubliceerd donderdag 27 april 2023 om 09:01 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook