Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Take Twee Producties brengt “Hij zit met ’t oud zot” in de Kleine Fakkel Antwerpen

Vanaf 1 tot en met 30 april 2023 brengt Take Twee Producties de gloednieuwe productie “Hij zit met ’t oud zot” in de Kleine Fakkel van het Antwerpse Fakkeltheater.

Dit gloednieuw blijspel van Ben Bervoets speelt zich af ergens in een bosrijk gebied. Daar houdt Fleur met haar zoon Kobe een gezellige taverne open. De broers Edward en Edmon komen er geregeld hun pintje drinken en hun verhaal doen. De ene is een deftige heer, de andere is steeds met zijn werk bezig en is op koop toe zo doof als een pot…

Alles gaat zijn gewone gang, tot hun zuster Stans het in haar hoofd haalt dat een van de broers moet trouwen om opvolging op de hoeve te verzekeren. Dat zien de twee broers helemaal niet zitten…

Hilarische toestanden in dit vrolijke blijspel met de twee broers, een gefrustreerde zuster die heiliger doet dan de paus, een dolgedraaide oude vrijster, een deftige café madame, een zoon die zichzelf plezant vindt en een dropsgek….Als dat maar goed komt!

Info en tickets

Cast: Ron Boeuvelet, Rosita Huybrechts, Linda Swinnen, Ben Bervoets, Myriam Visschoonmaker, Vincent De Coninck en Michel Halin.

Regie: Piet Van Linden

Speeldagen: Vanaf 1-4-2023 tot en met 30-4-2023

Fakkeltheater Kleine Fakkel

Tickets: 070 246 036

www.fakkeltheater.be/voorstelling/t-oud-zot


› Gepubliceerd maandag 27 februari 2023 om 12:37 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook