Sterrennieuws
Muziek | Vlaanderen

› Snelle viert uitverkocht stadionconcert met nieuwe single ‘Terugweg’

We hebben er even moeten op wachten, maar na ‘5 Voor 12’, dat hij net voor de jaarwisseling uitbracht, is Snelle terug met de gloednieuwe single ‘Terugweg’. Samen met o.a. Arno Krabman, Paul Sinha en Billy Dans schreef Snelle dit heerlijke, catchy nummer, dat eindigt met een lekkere gitaarsolo. Op 16 en 17 juni 2023 geeft Snelle twee, bijna uitverkochte concerten in het Go Ahead Eagles-stadion in Nederland. Op zondagavond 13 augustus 2023 staat Snelle met de Lieve Jongens Band in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke.

Met o.a. de megahits ‘Reünie’, ‘Smoorverliefd’, ‘Lippenstift’ en het duet ‘Blijven Slapen’ met Maan, is de artiest Snelle, die ondertussen ook al een massa gouden en platina awards en een Edison bezit, al jaren een vaste waarde in de Lage Landen. Op 16 en 17 (uitverkocht) juni 2023 staat hij in het voetbalstadion van Go Ahead Eagles in Nederland met zijn Lieve Jongens Band en dan speelt hij zonder twijfel ook zijn nieuwe single ‘Terugweg’. Samen met Arno Krabman, Paul Sihna en Billy Danscomponeerde Snelle de heerlijke popsong. “Ik ben erg blij met dit nummer. Mijn favoriete deel is de gitaarsolo op het einde”, zegt hij enthousiast.

Na het succes van ‘Kijk Ons Nou’, een song die hij vorige zomer uitbracht met Metejoor, en ‘5 Voor 12’duwt Snelle het gaspedaal in op de ‘Terugweg’ met een verfrissend, eigentijds geluid in een song die meteen blijft hangen.

Wie Snelle in Vlaanderen aan het werk wil zien, kan op zondagavond 13 augustus 2023 terecht in de Proximus Pop-Up Arena Middelkerke, waar hij samen met zijn Lieve Jongens Band zijn grootste hits speelt. Tickets en info vind je op www.concertevents.be

De nieuwe single ‘Terugweg’ van Snelle verscheen op het Cloud 9/Lieve Jongens-label en is nu digitaal beschikbaar.


› Gepubliceerd woensdag 1 maart 2023 om 16:06 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2024
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook