Sterrennieuws
Theater | Vlaanderen

› Razend spannende voorstelling Waanzin van Take Twee Producties in première in Fakkeltheater Antwerpen

Op vrijdag 3 februari ging in de kleine Fakkel van het Antwerpse Fakkeltheater de komische thriller Waanzin in première. Het vijfde theaterstuk van Ben Bervoets is opnieuw een hoogvlieger! Als Antoine Smarmaeler maakt Ben ook deel uit van de cast. Verder kan je Linda Swinnen als Angelique De Rooi, Ron Boeuvelet als Alfonds Van Gaeren en Linda Dhaene als barones Christine Mallingcrod bewonderen. Saartje Danckers als de dienstmeid Charlotte en Ruben De Cock in de rol van Victor de butler vormen het jonge buisende talent in de voorstelling.

De Kleine Fakkel van het Fakkeltheater werd omgetoverd naar een kamer uit het kasteel van Christine Mallingcrod. In de 19e eeuw nodigt Christine Antoine Smartmaeler en koppel Alfonds Van Gaeren en Angelique De Rooi uit op haar kasteel. Alleen gebeuren er best wel vreemde dingen in het kasteel...

De gasten hebben geen idee waarom ze eigenlijk een uitnodiging ontvingen. In het kasteel gebeuren dan ook de meest bizarre dingen, er verdwijnen mensen en zijn er angstaanjagende geluiden te horen, waardoor het een echte thrillerkomedie wordt.

Is het de butler of de dienstmeid die achter de schermen voor problemen zorgen of is het de barones zelf?

Take Twee Producties haalt alles uit de kast om een voortreffelijke voorstelling neer te zetten. Niet alleen de getalenteerde cast maar ook de visuele effecten en geluiden zorgen voor een razend spannende thriller. Gelukkig is er nog plaats voor humor, iets wat we van het productiehuis gewoon zijn.

We raden aan om samen met je partner, vrienden, familie te genieten van echt theater. De ticketverkoop loopt heel vlot en vandaar dat we aanraden om snel jouw kaarten te bestellen!

Info en tickets: Waanzin

Auteur: Ben Bervoets
Cast: Ron Boeuvelet, Saartje Danckers, Ruben De Cock, Linda Swinnen, Ben Bervoets en Linda Dhaene.
Regie: Piet Van Linden

Nog tot en met 26 februari 2023 in de Kleine Fakkel van het Fakkeltheater in Antwerpen

Tickets : Tel. 070 246 036 of www.fakkeltheater.be/voorstellingen/waanzin


› Gepubliceerd zondag 5 februari 2023 om 21:18 uur door Robrecht Van Goolen
Sterrennieuws © 2008 - 2023
Overnemen van foto's of (gedeelten uit) teksten zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Sterrennieuws is strafbaar. Contacteer ons voor verdere informatie.

Bent u van mening dat u de rechten bezit op materiaal dat gebruikt is op deze website, contacteer ons dan.
Startpagina
Nieuwsoverzicht
Foto's
Over Sterrennieuws
Sterrenmail ontvangen Contacteer ons
RSS Nieuws
Twitter
Flickr
Facebook